پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

رئیس جمهور کره جنوبی خواستار اتحاد مسالمت آمیز میان دو کره شد

رئیس جمهور کره جنوبی خواستار اتحاد مسالمت آمیز میان دو کره شد

«پارک گئون های» رئیس جمهور کره جنوبی در یک پیام ویدئویی خواستار اتحاد مسالمت آمیز میان دو کره شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یونهاپ، «پارک گئون های» رئیس جمهور کره جنوبی امروز خواستار اتحاد مسالمت آمیز میان کره شمالی و جنوبی شد.

وی در پیامی ویدئویی اعلام کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده است تا با پایان دادن به اختلافات، به سوی اتحادی مسالمت آمیز گام برداریم.

رئیس جمهور کره جنوبی در ادامه بر تلاش های کره جنوبی برای احداث پارک صلح در منطقه غیرنظامی که دو کره را از یکدیگر جدا می سازد تاکید کرد.

این در حالی است که کره شمالی مخالفت خود را با این پروژه اعلام کرده است.

تنش ها بین پیونگ یانگ – سئول در ماه های اخیر در پی یک سلسله حوادث و با انفجار مین در منطقه غیر نظامی حائل بین دو کره  آغاز شد، بالا گرفت. به دنبال آن سئول  با نشانه گرفتن انگشت اتهام خود به سوی کره شمالی، پیونگ یانگ را مسئول این حادثه دانسته و با توسل به بلندگوهای مرزی تبلیغات منفی را علیه همسایه شمالی خود آغاز کرد.

در نهایت، صبح روز پنج شنبه ۲۹ مرداد، وزارت دفاع کره جنوبی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد نیروهای نظامی این کشور یکی از موشک های کره شمالی را که احتمالاً از نوع راکت بوده شناسایی و در پاسخ با ده ها گلوله توپ ۱۵۵ میلیمتری نقطه ای را که از آن کره شمالی به شلیک موشک اقدام کرده بود، گلوله باران کردند.

در واکنش به این اقدام نیز کره شمالی تهدید کرد در صورتی که کره جنوبی تا ۴۸ ساعت تبلیغات علیه این کشور را متوقف نکند با اقدام نظامی مواجه خواهد شد. به این ترتیب، طبق دستور «کیم یونگ اون» رهبر کره شمالی، این کشور از ساعت ۵ بعد از ظهر ۳۰ شهریور به وقت محلی رسماً وارد وضعیت جنگی شد.

سرانجام، مذاکرات مقامات کره جنوبی و کره شمالی صبح روز سه شنبه سوم شهریور ماه به پایان رسید و دو کشور برای پایان دادن به تنش ها به توافق رسیدند.

بر این اساس کره شمالی از اقدامات تهدیدآمیز و شلیک به سربازان کشور کره جنوبی به طور رسمی عذرخواهی کرد و سئول نیز متعهد شد که تبلیغات رسانه های خود علیه پیونگ یانگ را متوقف کند. دو طرف همچنین بعد از این مذاکرات طبق قراردادی متعهد شدند که روابط حسنه را تقویت کنند. سئول و پیونگ یانگ در عین حال متعهد شدند که مانع حوادث تنش زای مشابه شوند.

کد خبر 2940141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha