به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رشیدیان صبح چهارشنبه در نخستین همایش روسای شوراهای اسلامی شهرستانهای سراسر کشور که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهر نه تنها مسئولیت مادی بر عهده دارند بلکه نسبت به مسائل معنوی از جمله اعتماد مردم نیز مسئولیت خطیری بر دوش دارند چرا که بزرگترین سرمایه شوراها اعتماد مردم به آنها است.
وی افزود: در همین راستا ضروری است که پیوند و ارتباط بین مردم و شوراها تقویت شود و بر این اساس شوراها و مردم باید در کنار هم به تخقق بیشتر فرهنگ شهری بپردازند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: شوراهای اسلامی شهر در کشور یکی از اساسیترین نهادهای تقویتکننده ساختارهای نظام جمهوری اسلامی ایران است که دارای مولفه های مشخص و معینی نیز می باشد.
وی از جمله مولفه های جامعه اسلامی را آزادیهای مسئولانه، فقرزدایی، جلوگیری از تبعیض، احترام به مشارکتها و مذاهب و عنایت به نیازهای فرهنگی عنوان کرد و گفت:به منظور تقویت شوراهای اسلامی به عنوان یک نهاد اجتماعی ترویج و تعمیق اخلاق در مناسبات و روابط اجتماعی بسیار اهمیت دارد.
رشیدیان در ادامه با اشاره به اوضاع نامطلوب اقتصادی کشور ابراز کرد: در این شرایط متاسفانه شاهد مشکلات شهرداری ها در زمینه تحقق بودجه و درآمد های پایدارشان هستیم که از این جهت آنها در شرایط مناسبی قرار ندارند.
وی با اشاره به آمادگی در شرایط بحران را از جمله مهمترین وظایف مدیران در کلانشهرها و شهرستانها دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۶۵ درصد استان خراسان رضوی روی گسل زلزله قرار گرفته است که مدیران و مسوولان شهری باید توجه بیشتری به این نکته داشته باشند.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در کشور نیازمند یک نگاه توسعه ای یکپارچه هستیم، افزود: اگر شوراهای شهر در سطح کشور از یک نگاه ملی برخوردار نباشند قطعا به مرور زمان وارد یک فضای رقابتی خواهند شد.
نظر شما