به گزارش خبرنگارمهر، محمد مهدی شیرمحمدی ظهر چهارشنبه در دومین همایش ملی شهر الکترونیک که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزارشد با بیان اینکه سابقه برگزاری این همایش به سال های ۸۸ -۸۹ برمی گردد، افزود: در این راستا یک کمیته در شورای شهر همدان با عنوان کمتیه شهر الکترونیک تشکیل شد.
وی اظهارداشت: سمت و سو دادن پژوهش ها به مطالعات کاربردی و اجرایی متناسب با ایجاد آسایش بیشتر برای شهروندان از ویژگی های برجسته همایش ملی شهر الکترونیک است.
دبیر اجرایی دومین هایش ملی شهر الکترونیک با بیان اینکه هدف از برگزاری این گونه همایش ها تمرین مطالعات بین رشته ای و کار گروهی است، افزود: خدمات شهری، بهداشت الکترونیک، آموزش و فرهنگ سازی، زیرساخت ها، پلیس الکترونیک، تجارت الکترونیک، مدیریت الکترونیک و گردشگری الکترونیک از محورهای دومین همایش ملی شهر الکترونیک است.
محمد مهدی شیرمحمدی با اشاره به اینکه در نخستین همایش ملی شهر الکترونیک پژوهشگرانی از۲۰ رشته دانشگاهی از جمله رشته های فناوری اطلاعات و ارتباطات، حقوق، مدیریت و غیره شرکت کردند، یادآورشد: در نخستین همایش ملی شهر الکترونیک که در سال ۱۳۹۰ برگزار شد ۴۰۰ مقاله از ۱۰۵ شهر کشور به دبیرخانه ارسال و در نهایت پس از داوری ۸۰ مقاله انتخاب شد.
وی همچنین از ارسال ۱۸۰ مقاله به دومین همایش ملی شهر الکترونیک خبرداد و گفت: پس از بررسی مقالات از سوی کمیته علمی و داوارن متناسب با محورهای همایش، ۲۹ مقاله انتخاب شد که از این تعداد ۷ مقاله به صورت شفاهی و چند مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
محمد مهدی شیرمحمدی در ادامه از پیگیری ثبت مجله بین المللی شهر الکترونیک در مالزی خبرداد، افزود: ۱۰۰ درصد مقالاتی که در دومین همایش ملی شهر الکترونیک پذیرفته شده اند در این مجله به چاپ می رسند.
وی در پایان از برگزاری سومین همایش شهر الکترونیک در اردیبهشت ماه سال ۹۵ خبرداد.
نظر شما