پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۴۱

ديدار سیف با رئیس صندوق بين‌المللی پول

ديدار سیف با رئیس صندوق بين‌المللی پول

راه‌های خروج غیرتورمی از رکود و ایجاد تحرک در بخش‌های تولیدی در دیدار رئیس‌ کل بانک‌ مرکزی با رئیس صندوق بین‌المللی پول بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله سیف رئیس‌ کل بانک‌ مرکزی در سومین روز حضور خود در اجلاس پاییزه صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در لیما، پایتخت کشور پرو، با خانم کریستین لاگارد رئیس صندوق بین‌المللی پول دیدار کرد.

در این دیدار که محمدجعفر مجرد نماینده ایران در صندوق بین‌المللی پول و هیات بانک‌ مرکزی نیز حضور داشتند، دستاوردهای اقتصادی ایران و راه‌های خروج از رکود و ایجاد تحرک در بخش‌های تولیدی که در عین حال آثار سوء تورمی نداشته باشد، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

سیف در جلسه گروه کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا که با حضور خانم لاگارد و وزرای اقتصاد و رؤسای بانک‌های مرکزی کشورها تشکیل شده بود، سخنرانی کرد.

رئیس‌ کل بانک مرکزی با برشمردن آثار رفع تحریم‌ها بر اقتصاد ایران، افزود: این امر آثار قابل توجهی بر اقتصاد منطقه و جهان نیز خواهد داشت.

وی همچنین بر اهمیت ایجاد فرصت‌های مناسب برای اقشار جامعه در زمینه‌های آموزش، اشتغال، بهداشت، شبکه‌های زیرساختی و دسترسی به خدمات دولتی تاکید کرد.

رئیس‌کل بانک مرکزی در ادامه دیدار با همتایان خود با روسای کل بانک‌های مرکزی اندونزی و عمان دیدار و گفتگو کرد. در این نشست‌ها موضوعات مورد علاقه طرفین و نحوه همکاری‌های دو جانبه دردوره پساتحریم مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت.

کد خبر 2940945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha