پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ اسفند ۱۳۸۴، ۱۵:۵۹

با ارائه گزارشي به پارلمان ،

دولت آلمان به همكاري با سازمان سيا اعتراف كرد

دولت آلمان با ارائه گزارشي به پارلمان اعتراف كرد كه نيروهاي اطلاعاتي اين كشور با سازمان جاسوسي آمريكا ( سيا ) در اقدام غيرقانوني انتقال مظنونين به كشورهاي ديگر همكاري اطلاعاتي كرده ‌اند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روزنامه دي ولت ، دولت آلمان در واكنش به در خواست نمايندگان پارلمان آلمان در ارتباط با اخبار منتشر شده در اين زمينه گزارش خود را ارائه داده است .

اين گزارش قرار است در پارلمان آلمان بررسي شود .

در اين گزارش آمده است : براساس اظهارات زندانيان آلماني كه از زندانهاي سازمان سيا در كشورهاي مختلف آزاد شده‌اند، ماموران اطلاعاتي آلمان در كنار نيروهاي آمريكايي در بازجويي از اين زندانيان همكاري كرده‌اند .

در گزارش دولت آلمان فقط به يك مورد همدستي با سازمان سيا اعتراف شده كه مربوط به پرونده " محمد حيدر زمار" يك تبعه آلماني سوري تبار است .

دولت آلمان مي افزايد : " زمار " توسط سيا و با كمك نيروهاي اطلاعاتي آلمان درسال 2001 ميلادي در مراكش ربوده و به زنداني  در سوريه منتقل شد. وي هنوز هم در حبس بسر مي برد .

علاوه بر اين پرونده ديگري هم در دادستاني مونيخ عليه دولت گشوده شده است . مسئولان اداره قضايي مونيخ حال تحقيق درباره همدستي نيروهاي اطلاعاتي دولت با سازمان سيا در ربودن يكي از شهروندان اين شهر به نام " خالد المصري " است.

اين در حالي است كه گفته مي شود وي به طور اشتباه دستگير شده است .

وي اوايل سال 2004 ميلادي در مقدونيه ربوده شده و در ماه مي همان سال آزاد شد . اظهارات وي بعد از آزادي خشم آلمان را بر انگيخت .

دولت سابق آلمان كه مخالفت خود را با جنگ عراق اعلام كرده بود اتهام همدستي با ماموران سيا را در ربودن خالد المصري تكذيب مي‌ كرد.

دادستاني مونيخ در اين پرونده همچنين از سفارت آلمان در مقدونيه هم درباره احتمال مطلع بودن از ربودن " المصري "  در اين كشور و همم احتمال اعزام مامور براي بازجوئي از وي در كابل تحقيق مي‌كند.

اين در حالي است كه وزارت كشور آلمان اين مسئله را تكذيب كرده است .

کد خبر 294119

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha