پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مهر ۱۳۹۴، ۸:۲۰

در گفتگو با مهر اعلام شد:

خشکسالی زنبورداران خراسان جنوبی را به مهاجرت واداشت

خشکسالی زنبورداران خراسان جنوبی را به مهاجرت واداشت

بیرجند- مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی یکی از مشکلات اصلی زنبورداران خراسان جنوبی خشکسالی‌های ۱۷ ساله دانست و گفت: این موجب شده تا زنبورداران استان به سایر استان‌ها مهاجرت کنند.

علیرضا رفیعی پور در گفتگو با مهر، اظهار کرد: خراسان جنوبی یکی از استان‌های شرقی کشور و در منطقه کویری و بیابانی واقع‌شده است بنابراین پرورش زنبورعسل با توجه به هزینه کم برای آغاز کار از صنعت‌های مهم برای جوانان استان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: این در حالی است که متأسفانه خشکسالی های اخیر باعث مهاجرت زنبورداران به دیگر استان‌ها شده است.

رفیعی پور با اشاره به فواید عسل، بیان کرد: عسل مهم‌ترین نقش را در درمان بیماری‌های صعب‌العلاج دارد و همچنین نیش زنبورعسل در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر است.

وی ادامه داد: مصرف روزانه عسل درافزایش طول عمر انسان مؤثر است و برخلاف سایر قندها دندان را خراب نمی‌کند و مصرف آن موجب تقویت لثه‌ها می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با تأکید بر مصرف روزانه عسل، اظهار کرد: مصرف روزانه عسل به دلیل خاصیت ضد میکروبی این قند خود را در برابر انواع بیماری‌ها بیمه کنند.

وجود ۱۳ هزار کلنی کندوی زنبورعسل در استان

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از وجود ۱۳ هزار و ۸۳۰ کلنی کندوی زنبورعسل در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۰۲ زنبوردار در استان مشغول به فعالیت هستند.

رفیعی پور با اشاره کنترل و بررسی بیماری‌های زنبورعسل، تصریح کرد: در این راستا و به‌منظور تعیین میزان آلودگی کلنی‌های استان، نمونه‌گیری و بررسی کندوهای زنبورعسل انجام می‌شود.

وی بابیان اینکه از ابتدای سال جاری ۷۶۰ مورد نمونه‌گیری و تعیین آلودگی زنبورعسل در استان انجام‌شده است، بیان کرد: بعد از نمونه‌گیری و ارسال به آزمایشگاه، در صورت تأیید بیماری نسبت به اقدامات درمانی، کنترل و پیشگیری برای جلوگیری از اشاعه بیماری در سطح استان اقدامات لازم انجام می‌شود.

رفیعی بابیان اینکه در طی نمونه‌گیری‌های انجام‌شده چند مورد انگل واروا مشاهده‌شده است، افزود: انگل واروا روی زنبوران متمرکز است و اثر مخربی در عسل نمی‌گذارد.

وی در توصیه به زنبورداران استان، اظهار کرد: هرگونه تلفات در کلنی‌های زنبورعسل را در اسرع وقت به دامپزشکی استان اطلاع دهند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی بر ۱۱۰ تن تولید عسل در سال خبر داد.

کد خبر 2941361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha