پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۰۱

به مناسبت ایام محرم؛

نمایشگاه علامت‌های عاشورایی در سازمان میراث فرهنگی برگزار می‌شود

نمایشگاه علامت‌های عاشورایی در سازمان میراث فرهنگی برگزار می‌شود

معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی به مناسبت فرارسیدن ایام محرم، نمایشگاهی از علامت‌های عاشورایی که توسط فاطمه عیدیون ساخته شده‌اند، برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نمایشگاه که از ۲۵ تا ۲۹ مهرماه برپاست، نمونه هایی از علامت های مذهبی با نقوش و طرح های سنتی ایران به همراه اجزاء و بخش های مختلف آن ارائه شده است که از نظر ظرافت و دقت در اجرا موقعیت ممتاز و ویژه ای دارند.

نمونه‌های زیبایی از سپر، شمشیر، کلاه‌خود، حجم‌های تزئینی علامت‌ها و دیگر قسمت‌های آن که با طرح‌ها و نقش‌های سنتی تزئین و مضامین مذهبی و عاشورایی را در خود ثبت کرده است، مجموعه زیبایی برای بازدید علاقمندان به هنر فلز ارائه کرده است.

این آثار حاصل کار و تلاش هنرمند جوان فاطمه عیدیون است که به گفته خودش این هنر خانوادگی آنهاست و تکنیک ها و فنون ساخت را از پدر فرا گرفته و سال هاست که مشغول فعالیت در این رشته است.

این هنرمند جوان فارغ التحصیل رشته طراحی و نقاشی است و می گوید همه از اینکه یک خانم در زمینه ساخت علامت‌های مذهبی فعالیت می کند، متعجب هستند، اما من چون از کودکی با این رشته آشنا و بزرگ شده ام، بسیار به آن علاقه‌مند هستم.

این رویداد فرهنگی به همت اداره کل توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی و به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری محرم برگزار شد است.

این نمایشگاه از تاریخ شنبه ۲۵ مهرماه لغایت چهارشنبه ۲۹ مهرماه ۱۳۹۴ در محل ساختمان شماره یک سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری برگزار خواهد بود و علاقه‌مندان می توانند همه روزه از ساعت ۹ الی ۱۶ از این آثار بازدید به عمل آورند.

کد خبر 2942778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha