پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۲۶

رفع معضلات زیست محیطی ایستگاه موقت دفن زباله ملاردطی دوهفته آینده

رفع معضلات زیست محیطی ایستگاه موقت دفن زباله ملاردطی دوهفته آینده

رئیس محیط زیست شهرستان های شهریار و ملارد از تشکیل کارگروه مدیریت پسماند شهرستان ملارد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عزیز عبدل زاده با اعلام این خبر گفت: در کارگروه مدیریت پسماند شهرستان ملارد که پایان هفته گذشته با حضور معاون فرماندار،رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری، رئیس اداره صنعت و معدن ، رئیس شبکه بهداشت و سایر مسئولان شهرستان تشکیل شد در خصوص میزان تحقق قانون مدیریت پسماند و آیین نامه اجرایی آن و نحوه تحرک بیشتر در سطح شهرستان بحث و تبادل نظر شد.

وی با اشاره به اینکه در این جلسه به مشکلات بخش حمل و نقل و دفع پسماند در سطح شهرستان پرداخته شد، تصریح کرد: مشکلات به دلیل عدم توجه مسئولان به قوانین وضوابط مربوطه است و همه مسئولان باید در زمینه های زیست محیطی حساس بوده و غیر انفعالی عمل کنند.

عبدل زاده افزود: همچنین در این جلسه مشکلات مرغداری های مستقر در منطقه اخترآباد ، آخرین وضعیت پسماند در شهرک صنعتی صفادشت و وضعیت زیست محیطی مرکز دفن اخترآباد بررسی و مورد تبادل نظر قرار گرفت.

وی به مصوبات این جلسه اشاره کرد و اظهار داشت: مقرر شد تا پایان آبان ماه مدیریت پسماندهای پزشکی در سطح شهرستان با نظارت شبکه بهداشت و درمان و محیط زیست مطابق با ضوابط و گزارش آن به محیط زیست شهرستان ارائه شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان های شهریار و ملارد ادامه داد :همچنین مقرر شد ظرف دو هفته مشکلات و معضلات زیست محیطی ایستگاه موقت زباله ملارد رفع و گزارش آن به محیط زیست ارسال شود.

عبدل زاده بیان داشت: در خصوص تملک اراضی مرکز دفن نیز مقرر شد موضوع از طریق سازمان پسماند در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.

کد خبر 2942931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha