پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۵

استاندار سمنان:

برخی کمپین ها به واحدهای تولیدی و کارگران ضربه می زنند

برخی کمپین ها به واحدهای تولیدی و کارگران ضربه می زنند

سمنان - استاندار سمنان با بیان اینکه کشور ما از کمپین هایی که در داخل ایجاد می شود ضربه می خورد، گفت: با ایجاد این کمپین ها واحدهای تولیدی و کارگران زحمتکش ضربه می خورند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، محمد وکیلی در هفتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در محل استانداری، افزود: تمامی دستگاه های دولتی باید کمک کنند و دست به دست هم دهند تا اینگونه کمپین ها را از بین ببرند که با ایجاد این کمپین ها واحدهای تولیدی و کارگران زحمتکش ضربه می خورند.

وی با بیان اینکه بسته دوم حمایتی برای رونق اقتصادی و خروج از رکود توسط دولت تدبیر و امید ارائه شده است، افزود: در این شرایط حساس کنونی همگی باید برای تحقق اهداف این بسته و حمایت از تولید و رونق اقتصادی کشور تلاش کنیم.

استاندار سمنان اظهار داشت: برگزاری اینگونه جلسات برای تسهیل و رفع موانع تولید بسیار موثر است و تمامی دستگاه های اجرایی باید در بحث حمایت از تولید و رتق و فتق مشکلات واحدهای تولیدی تلاش و همت کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این جلسه به بیان گزارش مختصری از شش جلسه قبلی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید پرداخت و گفت: طی شش جلسه قبلی کارگروه، مشکلات و مسایل حدود ۷۰ واحد تولیدی و صنعتی بررسی که ۱۶۰ مصوبه برای رفع موانع و مشکلات موجود تصویب شد.

بهروز اسودی همچنین افزود: از این ۱۶۰ مصوبه، ۷۵ مصوبه مربوط به امور بانکی و تسهیلات، ۲۴ مصوبه مربوط به امور زیرساختی، ۱۳ مصوبه امور مالیاتی، ۱۴ مصوبه مربوط به تأمین اجتماعی و مابقی امور سرمایه گذاری و تولید است.

وی در پایان از تمامی دستگاه های اجرایی برای اجرای مصوبات کارگروه اظهار کرد: از تعداد ۱۶۰ مصوبه شش جلسه قبلی، ۱۸ درصد مصوبات اجرایی و ۶۴ درصد نیز در دست اقدام است.

کد خبر 2944422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha