۲۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۰۷

معاون فنی مرکز بهداشت استان زنجان:

شیوع بیماری کرونا موجب خسارت‌های شدید اقتصادی می‌شود

شیوع بیماری کرونا موجب خسارت‌های شدید اقتصادی می‌شود

زنجان- معاون فنی مرکز بهداشت استان زنجان گفت: بیماری کرونا در ابعاد کلان خسارت‌های شدید اقتصادی را به همراه دارد و سلامت عمومی را تهدید می کند.

به گزارش خبرنگار مهر،  خدیجه ابراهیم‌خانی ظهر سه شنبه در حاشیه همایش آشنایی و پیشگیری از بیماری‌های حاد تنفسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کرونا یک ویروس موذی است که در صورت عدم توجه به رعایت بهداشت فردی به سادگی منتقل شده و علاوه بر تحمیل هزینه‌های مالی زیاد در حوزه سلامت عمومی و بهداشتی، صنعت توریسم را هم تهدید می‌کند.

وی افزود: بیماری کرونا ویروس یک بیماری است که در اغلب حیوانات وجود دارد و ۶ گونه از این بیماری در انسان است.

ابراهیم‌خانی بابیان اینکه این بیماری از ۳ سال پیش از عربستان شروع‌شده است، بیان کرد: این بیماری برای اولین بار در شهر جده عربستان مشاهده شد و پس از آن به کشورهای مختلف جهان از طریق مسافرت‌های بین‌المللی و قاچاق شترها منتقل شد که در حال حاضر در پنج قاره دنیا شایع است و ۸۵ درصد از مبتلایان این بیماری در عربستان هستند.

وی به فاجعه منا در مکه اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این بیماری در خود عربستان شیوع زیادی پیداکرده است و همچنین فاجعه‌ منا باعث طغیان‌های بیمارستانی شده است که علاوه بربستری مصدومان فاجعه منا در بیمارستان، مصدومان کشورهای دیگر نیز در بیمارستان‌ها بستری بودند، زمینه انتقال بیماری کرونا از طریق حجاج را دوچندان کرده است.

معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: متأسفانه بیماری کرونا ویروس هیچ‌گونه درمان و واکسن شناخته‌شده ندارد و تنها استراتژی مقابله با آن پیشگیری است که باید از دست دادن و روبوسی کردن با افراد علامت‌دار اجتناب کرده و فاصله‌ یک متری نیز رعایت شود وشستشوی دست به صورت منظم صورت بگیرد همچنین از گوشت شتر استفاده نشود.

ابراهیم خانی افزود: علامت بیماری کرونا ویرس یک سرماخوردگی ساده، سندروم تنفسی پیشرفته و کشنده ریوی است و دوره‌ این بیماری بین ۲ تا ۱۴ روز است.

وی ادامه داد: این بیماری در ابعاد کلان خسارت‌های شدید اقتصادی را به همراه دارد و سلامت عمومی را تهدید می‌کند و هزینه‌های سرسام‌آوری را به بار می‌آورد و طغیان های بزرگ بیمارستانی را دارد.

معاون فنی مرکز بهداشت استان با اشاره به اقدامات برای کنترل بیماری خاطر نشان کرد: شیوه نامه‌ای در زمینه نحوه‌ برخورد بابیماری در سطوح مختلف بهداشتی و درمانی توزیع‌شده است، همچنین تقویت پایگاه‌های مراقبت بهداشتی مرزی، آماده باش کامل و تقویت آزمایشگاه‌های مرکز ملی و همکاری نزدیک با سازمان دامپزشکی از دیگر اقدامات است.

کد خبر 2945469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha