به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازخبرگزاري فرانسه، جك استراو كه دوشنبه اين هفته سرزده وارد عراق شد وپس از ديدار و گفتگو با مقامات عراقي از اين كشور خارج شد، ابراز اميدواري كرده است كه جنگ داخلي درعراق رخ ندهد.
وزير امورخارجه انگليس افزود: انفجارها درحرمين شريفين در سامراي عراق تمام ويژگيهاي عمليات گروه القاعده وشاخه آن در عراق به سركردگي ابومصعب الزرقاوي را دارد.
وي گفت : اززمان انفجار درسامرا، خطر بروز نا آراميهاي طائفه اي دراين كشور افزايش يافته است و من از تمام عراقيها
مي خواهم ، خويشتنداري نمايند .
وزير امورخارجه انگليس اظهار داشت كه بايد تدابيري براي جلوگيري از بروز جنگ داخلي اتخاذ شود؛ به اين حقيقت كه وقوع اين جنايت هولناك تروريستي به علت سهل انگاري اشغالگران در انجام مسئوليت و وظيفه خود مبني بر ضرورت حفظ اماكن مقدس و غير نظامي صورت گرفته است، اشاره اي نكرد.
وي گفت : بروز جنگ داخلي به سود هيچ طائفه و گروهي نيست، اگر آنها به اموربه شكل منطقي نگاه كنند،شرايطي براي آنها فراهم شده است كه مي توانند مشكلات و دشواريهاي فرا روي خود را از طريق ابزار سياسي حل و فصل كنند.
استراو در اظهاراتي فريبكارانه افزود: اميدوارم كه عراقيها از هر طايفه و گروه در دامي كه تروريستها پهن كرده اند، نيفتند، زيرا در اين صورت راه براي تقسيم و تجزيه اين كشور كوتاه خواهد بود.
تروريستها چهارشنبه هفته جاري در اقدامي گستاخانه حرم مطهر امامان دهم و يازدهم شيعيان را با بمب منفجر كردند و حرمت اين مكان مقدس را شكستند، اين اقدام موجي از خشم و انزجار در ميان ملت عراق، شيعيان و همه مسلمانان دوستدار خاندان عصمت و طهارت(ع) به وجود آورده است.
نظر شما