اين شاعر، نويسنده و پژوهشگر ادبيات در جريان بازديد از سومين نمايشگاه ياديار مهربان، ويژه اهداي كتاب به مدارس شهر تهران اظهار داشت : جهان رايانه و اينترنت و مولتي مديا به شدت نسل كودك، نوجوان و جوان را به خود جذب كرده است و اگر كتاب هاي جذاب با قابليت هاي تصويري و گرافيكي بالا توليد نشود، نمي توان انتظار ترويج فرهنگ مطالعه در ميان اين نسل را داشت.
وي افزود : بهتر بود به جاي انتخاب كتاب از سوي نمايندگان مدارس، شورايي مركب از دانش آموزان و معلمان مبادرت به انتخاب و خريد كتاب از نمايشگاه مي كردند.
كاكايي تاكيد كرد : حضور گروهي دانش آموزان مدارس در نمايشگاه مي تواند قدرت انتخاب آنان را براي گزينش كتاب هاي مورد علاقه بالا ببرد.
وي پايين بودن سرانه مطالعه در ايران را يك معضل بزرگ فرهنگي و عمومي دانست و تصريح كرد: جذب سنين پايين جامعه به كتابخواني و دروني سازي مطالعه در كودكان و نوجوانان، به مرور زمان اين معضل را حل مي كند.
به گزارش مهر در نمايشگاه " ياد يار مهربان " بالغ بر 500 ناشر با قريب به 10 هزار عنوان كتاب حضور دارند و مدارس ابتدايي تا 130 هزار تومان، راهنمايي تا 160 هزار تومان و دبيرستان تا 210 هزار تومان از كتاب هاي اهدايي برخوردار مي شوند.
نظر شما