پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:

اهمیت نمازجماعت در ادارات و مراکز آموزشی استان سمنان تبیین شود

اهمیت نمازجماعت در ادارات و مراکز آموزشی استان سمنان تبیین شود

گرمسار- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر اینکه اهمیت نمازجماعت باید در ادارات و مراکز آموزشی استان تبیین شود، گفت: این امر جز با تعامل دستگاه های اجرایی و همراهی مردم امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری صبح چهارشنبه در نشست مشترک مسئولان ستاد اقامه نماز استان سمنان و مدیران تبلیغات اسلامی استان در محل اداره تبلیغات اسلامی گرمسار، بیان داشت: فعالیت های مشترک درعرصه ترویج فرهنگ نماز بین این دو نهاد مکمل یکدیگر است.

وی با تاکید بر اینکه وظیفه ذاتی و تکلیف اعتقادی و دینی ما است که در زمینه نماز تلاش کنیم، گفت: برپایی نماز جماعت در سطح ادارات و مراکز آموزشی و فرهنگی باید تقویت شود.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان سمنان یکی از اهداف مهم این نهاد را تلاش در زمینه گسترش فرهنگ نماز در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: در زمان کنونی که دشمنان با برنامه ریزی و تبلیغات گسترده تلاش می‌کنند تا جوانان و نوجوانان را از دین مبین اسلام دور کنند همه ما مسئولیم با برنامه ریزی و ارائه راهکار مناسب در این راه دشمنان را ناکام کرده و اجازه ندهیم به اهداف پلید خود برسند.

شکری تدوین و اجرای مستمر برنامه‌های فرهنگی، اعتقادی و دینی را در جامعه مهم دانست و بیان کرد: هر قدر تلاش مسئولان فرهنگی و تربیتی در ابعاد دینی و فکری بیشتر شود تاثیرگذاری جامعه اسلامی در داخل و خارج کشور بیشتر می‌شود.

وی با تاکید براینکه برپایی نماز جماعت در سطح ادارات و مراکز آموزشی و فرهنگی باید تقویت شود، تصریح کرد: نماز بهترین و زیباترین عبادت است که می توان با فرهنگ سازی مناسب و جذاب در همه ابعاد جامعه، این فریضه الهی را نهادینه کرد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان سمنان هم در این جلسه با اشاره به تعامل خوب و ارزشمند این دو نهاد فرهنگی گفت: همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با ستاد اقامه نماز قابل توجه و تقدیر است.

حجت‌الاسلام محسن فاطمی نیا در خاتمه با بیان اهمیت و نقش نماز در کاهش آسیب های اجتماعی اظهار داشت: با توجه به شرایط امروز جامعه و تأثیر نماز در خانواده و بخصوص جوانان ضروری است تا با فضا سازی مناسب و استفاده از امکانات فرهنگی و هنری لازم در گسترش فرهنگ نماز بیش از پیش تلاش کنیم.

کد خبر 2947349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha