ناصر شفق تهيه كننده سينما، در گفت و گو با خبرنگار هنري "مهر"، با بيان اين مطلب اضافه كرد: اميدوار هستم كه همه هنرمندان، نويسندگان و خبرنگاران و تمام كساني كه براي سربلندي انسان فعاليت و تلاش مي كنند، دست به دست هم بدهند و زمينه هاي آزادي اين عزيزان را به وجود بياورند.
شفق در ادامه تصريح كرد: چه راهكاري وجود داشته باشد، چه وجود نداشته باشد، قطعا نبايد از تلاش دست برداريم.
وي با اشاره به اين نكته كه دنياي عاري از معنويت يكجانبه گراي صهيونيست با نوكرانشان آمريكا و انگليس، وضعيت بغرنجي را براي همه مردم جهان به وجود آورده اند، تأكيد كرد: امروز همه مردم كره زمين در اسارت صهيونيزم بين الملل و استكبار جهاني هستند؛ بعضي در زندان مستقيم آنها در عراق و خيلي ها تحت شكنجه روحي رواني آنها در ساسر كره زمين.
رئيس اسبق انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس افزود: نبايد دست از مبارزه برداريم. اينها آخرين خبرنگاران وفيلمسازاني نخواهند بود كه اسير شيطان بزرگ شده اند.اين آغاز راهي است براي آزادي بشر.
اين تهيه كننده در پايان سخنانش گفت: دفعه پيش پيشنهاد دادم كه روز ملي سينما به ياد اين دو عزيز برگزار شود و حالا هم از جشنواره برون مرزي سيما كه ياد وخاطره اين بزرگمردان را به نيكي بردند و گرامي داشتند، تشكر مي كنم.

من هم مثل همه ايرانياني كه به سرنوشت كشور علاقمندند وبه ايراني بودن افتخار مي كنند، براي آزادي اين فرزندان شجاع و مبارز كه نه تنها ايراني اند بلكه انساني جهاني هستند، آرزوي آزادي و بازگشت به خانه دارم.
کد خبر 29478
نظر شما