پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۴۳

شهرک حمل و نقل خوی آماده بهره برداری شد

شهرک حمل و نقل خوی آماده بهره برداری شد

ارومیه - رئیس اداره حمل و نقل کالای اداره کل حمل و نقل و پایانه های آذربایجان غربی از آماده بهره برداری شدن شهرک حمل و نقل شهرستان خوی خبر داد.

امیر عشقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این شهرک در زمینی به مساحت ۱۰۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع در حال احداث است اظهارداشت: در این شهرک امکان استقرار ۱۴ شرکت با ساختمان، محوطه، پارکینگ و ورودی و خروجی مجزا جانمایی شده است.

وی با بیان اینکه در صورت بهره برداری از این شهرک ۱۴ شرکت حمل و نقل کالای این شهر در دفاتر خود مستقر خواهند شد ادامه داد: شهرک حمل و نقلی محلی است که به منظور ساماندهی امور حمل و نقل کالا ساخته شده و در آن اغلب فضاهای مورد نیاز شرکت های حمل و نقل در اختیار صاحبان کالا و رانندگان قرار داده می شود.

عشقی با بیان اینکه امکان اعمال مدیریت منسجم بر سیستم های حمل و نقل و نظارت مضاعف یکی از مهمترین مزایای ساخت شهرک های حمل و نقل است یادآور شد: قرار گیری شهرک حمل و نقل آذرکوهسار خوی در جوار کارخانه سیمان ایجاد امنیت ترافیکی شهروندان، کاهش آلایندگی محیط زیست، جلوگیری از دپوی محصولات و کاهش هزینه های انبارداری و ایجاد اشتغال نقش بسزایی در اقتصاد منطقه خواهد داشت.

رئیس اداره حمل و نقل کالای اداره کل حمل و نقل و پایانه های آذربایجان غربی یاد آور شد: در این شهرک مهمانسرا به مساحت ۴۵۰ مترمربع که دارای سوئیت های مجزا برای استراحت رانندگان و کلاس های مربوط به آموزش رانندگان نیز در حال احداث است.

عشقی سرمایه گذاری انجام شده برای ساخت این شهرک را  تاکنون ۶۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: خوی به دلیل هم مرزی با کشور ترکیه نقش مهمی در رونق اقتصادی استان بر عهده دارد که با راه اندازی این شهرک این امکان بیش از پیش تقویت خواهد شد.

وی گفت: با اتمام عملیات ساخت شهرک حمل و نقل خوی تجمیع شرکت ها در یک محل، جلوگیری از تردد های زائد در جاده ها که هم افزایش ایمنی و صرفه جویی در مصرف سوخت را در پی دارد و از طرفی دسترسی راحت تر صاحبان کالا به ناوگان حمل و نقل کالای استان امکان پذیر خواهد شد.

 

کد خبر 2949258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha