به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریفینسب ظهر امروز یکشنبه در جلسه کارگروه تخصصی خشکسالی، سرمازدگی و مخاطرات بخش کشاورزی کردستان در سنندج گفت: تا پایان مهرماه امسال حدود ۹۰ هزارهکتار از اراضی کشاورزی استان تحت پوشش بیمه قرار گرفته است که این میزان در مدت مشابه آن در سال گذشته ۲۱ هزار هکتار بود.
وی عنوان کرد: کشاورزان استان کردستان نسبت به سایر استان های کشور تمایل و رغبت بیشتری برای بیمه کردن محصولات و تولیدات کشاورزی خود دارند و در این زمینه بسیار پیشرو هستند.
وی بیان کرد: از سوی صندوق بیمه کشاورزی کشور به استان ها ابلاغ شد که اولویت های استان خود را در پرداخت غرامت تعیین و اعلام کنند که کردستان گندم دیم را به عنوان اولویت نخست استان اعلام کرد.
مدیرگروه خدمات بیمه ای بانک کشاورزی کردستان ادامه داد: ۲۸۳ هزار هکتار از اراضی زیرکشت گندم دیم در سال زراعی ۹۴-۹۳ در کردستان دچار خسارت شدند.
شریفینسب اظهارداشت: ۲۷ هزار نفربیمه گذار در بخش زراعت گندم دیم در این استان محصول آنها دچار خسارت شده که خسارت وارد شده به آنها معادل بالغ بر ۲۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
وی اعلام کرد: کشاورزان شهرستان های سقز، دیواندره، بیجار و دهگلان تا تاریخ ۱۵ آبان ماه و شهرستان های مریوان، سروآباد، سنندج و کامیاران تا ۳۰ آبان ماه امسال فرصت دارند که نسبت به بیمه کردن محصولات خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: در صورتیکه کشاورزی پس از موعد تعیین شده اقدام به بیمه محصولات خود کند به ازای هر ۱۰ روز تاخیر ۱۰ درصد به حق بیمه پرداختی از سوی او افزوده خواهد شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان هم در این جلسه گفت: اطلاع رسانی شفافی باید در خصوص تمدید مهلت بازپرداخت وام های کشاورزان در شهرستان های مختلف استان صورت گیرد.
آرتیکاس اقبال اظهراداشت: اگر درآمدهای دولت تحقق پیدا نکند بی شک اعتباری هم به برای امهال وام های کشاورزان تخصیص پیدا نخواهد کرد.
وی بیان کرد: کشاورزان باید بخوبی توجیه شوند که امهال وام های آنها با نرخ اعلامی از سوی شورای پول و اعتبار صورت می گیرد.
نظر شما