پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

با وجود اختلافات گسترده در خصوص سوریه؛

الجبیر بر وجود روابط حسنه میان ریاض و قاهره تأکید کرد

الجبیر بر وجود روابط حسنه میان ریاض و قاهره تأکید کرد

با وجود اختلافات گسترده میان ریاض و قاهره در خصوص سوریه، وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری مشترک با همتای مصری خود تأکید کرد که روابط دو طرف بسیار خوب است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان امروز یکشنبه در نشست خبری مشترک با «سامح شکری» همتای مصری خود حاضر شد.

بر اساس این گزارش، وی در جریان این نشست که در قاهره برگزار شد تأکید کرد که ریاض و قاهره روابط خوبی با یکدیگر دارند. این اظهارنظر در حالی مطرح شد که با توجه به اظهارات اخیر سخنگوی وزارت خارجه مصر، اختلافات گسترده میان ریاض و قاهره در خصوص بحران سوریه آشکار شد. سخنگوی وزارت خارجه مصر در خصوص بقای اسد در قدرت گفته بود: این مردم سوریه هستند که در این خصوص تصمیم گیری می کنند.

وزیر خارجه عربستان در جریان این نشست خبری همچنین با تأکید بر اینکه ریاض خواهان عمل به بیانیه ژنو1 درباره سوریه است، در اظهارنظری تکراری مدعی شد: بشار اسد هیچ جایی در آینده سیاسی سوریه ندارد و باید دولت انتقالی بدون وجود وی تشکیل شود.

وی با بیان اینکه ریاض و قاهره هیچ اختلاف نظری مبنی بر تشکیل دولت انتقالی در سوریه با یکدیگر ندارند، مدعی شد: آنچه که ریاض می خواهد این است که سوریه یکپارچه بوده و از وحدت برخوردار باشد.

کد خبر 2949782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha