پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۴۵

سرپرست ورزش و جوانان نیر:

پنج رشته ورزشی اولویت دار نیر مشخص شد

پنج رشته ورزشی اولویت دار نیر مشخص شد

نیر - سرپرست ورزش و جوانان شهرستان نیر از شناسایی پنج رشته ورزشی اولویت دار این شهرستان برای توسعه ورزش قهرمانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر نگاهی صبح دوشنبه در نشست هم اندیشی هیئت های ورزشی شهرستان نیر افزود: براین اساس رشته های شمشیر بازی، تکواندو، دو و میدانی، کشتی و شنا پنج رشته اولویت دار این شهرستان است.

وی تاکید کرد که بر اساس تحلیل گروه ورزش قهرمانی و حرفه ای استان و بررسی های به عمل آمده این شهرستان، ورزشکاران نیر در این رشته ها می توانند صاحب عناوین و مقام های استانی و ملی شوند.

سرپرست ورزش و جوانان شهرستان نیر با تاکید بر اینکه محدودیت منابع تمرکز بر رشته های اولویت دار این شهرستان را ضروری می سازد، بیان داشت: برای تقویت ورزش قهرمانی این شهرستان ناگزیر از توجه به رشته هایی هستیم که در آن دارای استعدادهای بالقوه است.

وی نبود درآمدهای حاصل از واگذاری اماکن ورزشی شهرستان و محدودیت منابع مالی را یکی از دلایل این امر برشمرد.

نگاهی یادآور شد: برگزاری المپیاد ورزشی زیر ۱۶ سال استان نشان داد این شهرستان می تواند با تکیه بر ورزشکاران رده های سنی پایه نسبت به آینده قهرمانان خود و ارتقاء و پیشرفت آنها خوش بین باشد.

نادر پیران رئیس گروه ورزش قهرمانی و حرفه ای استان اردبیل نیز در این جلسه از هیئت های ورزشی شهرستان نیر خواست تا جهت ارتقاء ورزش قهرمانی شهرستان به ویژه در بعد آموزش ارتباط خود را با اداره ورزش شهرستان و هیأت های استانی تقویت کنند.

کد خبر 2950081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha