پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۴۴

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان خبرداد:

اجرای ۲۲ طرح بزرگ عمرانی بخش آب در گلستان

اجرای ۲۲ طرح بزرگ عمرانی بخش آب در گلستان

گرگان- مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان از اجرای ۲۲ طرح بزرگ عمرانی در بخش تامین آب کشاورزی، شرب، مهندسی رودخانه، کنترل سیلاب و حفاظت منابع آب در استان گلستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، علی نظری با تاکید بر ضرورت توسعه زیر ساخت های تامین آب کشاورزی و آب آشامیدنی در استان، اظهار کرد: چهار هزار و ۵۷۶ میلیارد تومان برای تکمیل این طرح ها اعتبار نیاز است و با تخصیص اعتبار و تکمیل ۲۲ طرح بزرگ، تغییرات اساسی در اقتصاد استان ایجاد می شود.

وی با اشاره به نحوه اعتبار این طرح ها از طریق ملی و استانی، خاطرنشان کرد: طرح  های كنترل سيل در حوزه گرگانرود، آبرسانی به شهرهای آزادشهر و رامیان و شهرهای مسیر، ساختمان شبكه آبياری و زهكشی گلستان دو، ساختمان سد نرماب، ساختمان شبکه آبیاری و زهکشی نرماب و ساختمان شبکه های آبیاری و زهکشی قره سو و زرينگل، هفت طرحی است که اعتبار آنها از طریق ملی تامین می شود.

وی ادامه داد: مطالعه و اجرای ساماندهی رودخانه های مرزی استان گلستان، مطالعه و اجرای طرح‌های تعادل بخشی، تغذيه مصنوعی و پخش سيل گلستان، تكميل و تجهيز شبكه های اندازه گيری آب‌های سطحی و زير زمينی گلستان، طرح آبرسانی به شهر گرگان، بندر ترکمن و گمیشان، آبرسانی به شهرها و روستاهای مرزی استان و سدهای شصت کلاته و قره چای رامیان از طرح های استانی است.

نظری همچنین با بیان این مطلب که گلستان یک استان کشاورزی است، بیان کرد: داشتن زیر ساخت تامین آب زراعی در استان یک ضرورت است.

کد خبر 2950187

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha