پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۴۱

استاندار زنجان:

۶۰۰۰ میلیارد ریال سپرده بانک‌های زنجان نزد بانک مرکزی است

۶۰۰۰ میلیارد ریال سپرده بانک‌های زنجان نزد بانک مرکزی است

زنجان- استاندار زنجان گفت: حدود شش هزار میلیارد ریال سپرده بانک‌های استان نزد بانک مرکزی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری زنجان، جمشید انصاری در کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان به گزارش ارائه شده سیستم بانکی از میزان تغییرات منابع و مصارف بانک‌های استان اشاره کرد و افزود: رشد ۱۳ درصدی مصارف در مقابل رشد ۲۲ درصدی منابع نشان می دهد که بانک‌ها در ارائه تسهیلات از میزان سپرده گذاری‌های جذب شده با مشکلاتی مواجه هستند که باید بررسی و رفع شود.

وی جهت گیری سیستم بانکی استان را سازگار با سیاست‌های توسعه دولت در استان زنجان خواند و اظهار کرد: افزایش تسهیلات در بخش خدمات و افزایش سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی کوچک از جمله سیاست‌های توسعه‌ای ماست که در نظام بانکی استان نیز بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.  

انصاری با اشاره به تصمیمات اخیر شورای پول و اعتبار کشور مبنی بر کاهش سه درصدی اعتبارات بانک ها نزد بانک مرکزی در راستای اجرای سیاست خروج از رکود دولت خاطرنشان کرد: حدود شش هزار میلیارد ریال بابت سپرده های بانکهای استان نزد بانک مرکزی است که سه درصد آن حدود ۱۳۰ میلیارد تومان است که چنانچه به سیستم بانکی استان برگردد می تواند در ایجاد اشتغال و رونق تولید موثر باشد.

وی از بنگاه‌های اقتصادی بزرگ خواست تا منبع و تسهیلات مورد نیاز خود را از خارج استان تامین کنند تا منبع محدود استانی در اختیار واحدهای اقتصادی کوچک بیشتری قرار گیرد.

استاندار زنجان با بیان اینکه ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری جهت گیری های اقتصادی در استان را تغییر خواهد داد، به تعیین چارچوب مشخصی در گزارش های دستگاه‌های اجرایی استان پرداخت و گفت: در گزارش‌ها، دستگاه‌های اجرایی باید از مجموع برنامه های خود، بخش هایی را که در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است تقویت و برجسته سازی کنند و برنامه های جدید دیگری را متناسب با سیاستها در دستور کاری خود قرار دهند.

انصاری با بیان اینکه  مشکلات بانک‌ها در ارائه تسهیلات از سپرده گذاری های جذب شده باید بررسی شود خاطرنشان کرد: دستگاه‌های استانی باید از مجموع سیاست‌های ابلاغی، موارد مربوط به استان زنجان را جداسازی کرده و گزارش دهند.

وی با بیان اینکه در خصوص زمین شهرک‌های صنعتی سلطانیه، کهناب، دره لیک و ارمغانخانه، خواستار ارائه درخواست تغییر کاربری به کمیته مربوطه شد تا روال کارها سریع تر انجام پذیرد افزود: شهرک‌های صنعتی استان از جمله زیرساخت‌هایی است که طی سال‌های آینده به نیازهای استان پاسخ خواهند داد.

کد خبر 2950355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha