به گزارش خبرنگار مهر، سیدجواد حسینی ظهر دوشنبه در انتخابات سومین دوره پارلمان فرهنگیان خراسان رضوی در محل خانه معلم شماره یک مشهد سهم وزارت آموزش و پرورش از اعتبارات کشوری را ۲۰ درصد کل آن دانست و اظهار کرد: تاکنون بیشترین حد اختصاص یافته از این بودجه به وزارت آموزش و پرورش در حدود ۱۵ درصد بوده است که متاسفانه در حال حاضر تنها در حدود ۲/۱۱ درصد آن اختصاص یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: با وجود مشکلات اعتباری آموزش و پرورش تاکنون ۲۰ درصد مطالبات فرهنگیان استان پرداخت شده است که امیدواریم تا پایان هفته آینده ۸۰ درصد این مطالبات نیز پرداخت شود.
وی راه اندازی پارلمان مجازی معلمان را در جهت ارتقا سطح مشارکت معلمان دانست و تصریح کرد: تاکنون ۴۴ راهکار در زمینه مشارکت معلمان پیشنهاد شده است که یکی از مهم ترین این راهکارها مشارکت نمایندگان معلمان در جلسات و کمیته های تخصصی در ۷۸ کارگروه آموزش و پرورش بوده است.
وی با بیان اینکه ۶۴ هزار معلم در پارلمان مجازی معلمان فعالیت دارند، تاکید کرد: در سال گذشته ۱۰ درصد معلمان و مدیران مدارس در این پارلمان رای آورده که در سال جاری این رقم به ۱۵ درصد افزایش یافت و امیدواریم در سال آینده شاهد رشد ۲۰ درصدی مشارکت معلمان در این پارلمان باشیم.
وی با اشاره به فعالیت شورای معلمان مدارس در استان خاطرنشان کرد: فعالیت این شورا به منظور استفاده بهینه از نظرات و مشورت معلمان است که نمایندگان آن را شامل یک معلم از هر شهر، یک نماینده از دانشگاه فرهنگیان و همچنین نمایندگانی از آموزش و پرورش استثنایی تشکیل می دهد.
وی گفت: در سند تحول بنیادین راهکارهای مختلفی برای خرده نظام ها بیان شده است که ۴۴ درصد این خرده نظام ها به بحث رهبری و مدیریت و ۲۲ درصد نیز به تامین منابع نیروی انسانی مربوط می شود و این مسئله به خوبی نقش منابع انسانی در آموزش و پرورش را نشان می دهد.
وی ادامه داد: طبق این سند ۱۸ راهکار برای مشارکت معلمان و اجزای آموزش و پرورش در تصمیم گیری های وزارت آموزش و پرورش ارائه شده است که در این خصوص به دنبال مشارکت واقعی معلمان هستیم.
وی از فعالیت ۹۰ هزار معلم در سطح استان خبر داد و خاطرنشان کرد: تعداد ۲۵ هزار نفر از این معلمان در کادر مدیریتی استان فعالیت داشته که در این زمینه خراسان رضوی بالاترین رقم حجم مدیریتی را به خود اختصاص داده است.
وی نظام آموزش و پرورش را منوط به دو کلمه ارتقا و کیفیت و هدف وزارت آموزش و پرورش را حرکت بر این دو بال پیشرفت محقق دانست و اظهار کرد: طبق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارتقا آموزش و پرورش توسط منابع انسانی مهم ترین محور توسعه هر جامعه ای است.
وی افزود: منابع انسانی در کشورهای توسعه یافته ۶۸ تا ۷۰ درصد توسعه را به خود اختصاص می دهند این در حالی است که این مولفه در کشورهای در حال توسعه حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد است.
وی از فعالیت مشترک اداره کل دادگستری استان و اداره کل آموزش و پرورش استان و انعقاد تفاهم نامه ای بین این دو اداره خبر داد و گفت: طبق این تفاهم نامه ۱۱۰ مدرسه در سطح استان زیر پوشش فعالیت های اداره کل دادگستری و آموزش و پرورش استان قرار می گیرد.
وی ادامه داد: پیش از این نیز با حمایت رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور ۹۴ مدرسه در سطح استان زیر پوشش همکاری ادارات کل حفاظت از محیط زیست و آموزش و پرورش استان قرار گرفتند.
نظر شما