به گزارش خبرگزاری مهر در بخشی از ماهنامه سرآمد هفدهم آمده است؛ تناقض از ارکان طبیعت و ضامن بقای آن است. شب بی روز معنا ندارد، خوبی بدون بدی. زندگی اجتماعی آدم ها هم جدا از این قانون فراگیر کائنات نیست. جوانی، در مقابل پیری قیمت دارد و کهنسالی هم در مقابل نونهالی ارزش می یابد.
کشور ما از جوان ترین کشورهای دنیاست و در عین حال که دارای چنین ثروت عظیمی است، با چالش هایی به همان اندازه بزرگ هم مواجه است. جوانان روحیه خطرپذیری و ریسک بالا دارند اما عاری از تجربهاند. پیران و استخوان خرد کرده ها، نیروی جوانی شان برای تبدیل علم به عمل، تحلیل رفته اما کولهبارشان جای امن تجربه هاست.
با این همه، جوانان ایران اسلامی، امروز ثابت کرده اند که پختگی و تجربه پیران را قدر می دانند و خواهان فرصت و وسعت برای نشان دادن قابلیت هایشان هستند. پس بد نیست که پیران از «لاین» کناری برانند و با آسودگی، خط سرعت و سبقت را به برنایان بسپارند.
هفدهمین ماهنامه خبری، علمی، آموزشی و تحلیلی «سرآمد» در نخستین روزهای آبان ماه ۹۴ نسخه های تازه ای برای خیل نیروی جوان ایرانی پیچیده و راه هایی برای بهبود فرآیند کار در سازمان، پیش روی آنان گذاشته است.
پرویز کرمی سردبیر ماهنامه، در یادداشتی با عنوان «جوانان سعادتمند و پند پیر دانا» از اهمیت جوانان و جایگاه والای تجربه کهنسالی گفته است.
در بخشی از این یادداشت آمده است: «پیران در واقع چون قبلا زیسته اند، می توانند جوان ترها را راهنمایی کنند تا پاک تر و درست تر زندگانی کنند. پیرها را از این رو مشیر و مشاور بر می گزینیم که می دانیم آنها به پیچ و خم زندگی آشنا هستند و راه درست و غلط را می شناسند.
کسی که در سایه مشورت پیرها زندگی می کنند عین خردمند هنرپیشه ای است که دو بار زندگی می کند. راهنمایی و پند پیران نیز از این حیث ارزشمند است که آنها دقیق تر و درست تر به جهان نگاه می کنند. اینکه بزرگان، جوانان سعادتمند را دعوت به شنیدن پند و موعظه پیران می کنند دلیلش همین است که ارزش تجربه و دانش را می دانند...» از آنجا که بخش عمده ای از مخاطبان «سرآمد» جوانان سعادتجوی این سرزمین هستند، انشاءالله که این نکته کلیدی، کارگر افتد.
در ادامه «سرآمد» هفدهم، محمد یوسف نیا درباره توصیه های رهبر معظم انقلاب به نخبگان، یادداشتی با عنوان «فردایی دیگر» نوشته و در آن تاکید کرده است که ناامیدی سم مهلکی برای توسعه علمی کشور خواهد بود.
گزارش ویژه این شماره سرآمد درباره بهبود فرآیند کار در سازمان است و نکته هایی را درباره آنکه چطور قوانین زیاد ما را از کار کردن باز می دارد، مطرح می کند که در روزگار ایران امروز که به سمت تحقق اقتصاد دانش بنیان در حال حرکت است، کارآمد و راه گشا خواهد بود.
در دیگر صفحات «سرآمد» هفدهم، به اندازه کافی مطالب خواندنی و آموختنی گنجانده شده است تا مخاطبان تمایل داشته باشند، این ماهنامه کوچک قطع جیبی را تا چند روز و هفته با خود جابه جا کنند. مطالبی از تاریخ و ادبیات گرفته تا سینما و سلامتی.
هفدهمین ماهنامه خبری، علمی، آموزشی، تحلیلی «سرآمد» به صاحب امتیازی بنیاد ملی نخبگان، مدیرمسئولی سورنا ستاری و سردبیری پرویز کرمی ویژه آبان ماه وارد عرصه مطبوعات شده است.
نظر شما