پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اسفند ۱۳۸۴، ۱۰:۳۸

از بيستم اسفندماه

اقوام ايراني با شعر و موسيقي به استقبال بهار مي روند

اقوام ايراني با شعر و موسيقي به استقبال بهار مي روند

سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران از بيستم اسفند ماه با اجراي برنامه هاي شعرخواني و موسيقي ، شهروندان تهراني را به پيشواز " بهار و نوروز " مي برد .

به گزارش خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، ويژه برنامه " استقبال از بهار " طرحي از سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران است كه با اجراي برنامه هاي شاد و متنوع  ، به شناسايي فرهنگ و رسوم نواحي مختلف ايران مي پردازد.

در همين راستا موسسه نغمه شهر ( مركز شعر و ترانه و موسيقي سازمان ) از بيستم اسفند ماه در چهار فرهنگسراي شهر تهران، برنامه " آئين نوروز در آئينه اقوام ايراني " را به مرحله اجرا در مي آورد.

در اين برنامه كه هر روز به يكي از اقوام، نواحي و استان هاي  ايران اختصاص دارد، علاوه بر اجراي موسيقي محلي و سنتي ، برنامه هايي نظير نوروزخواني، امام خواني، چاووشي خواني، شعر، شعر طنز، شعر محلي، خيمه شب بازي و ... نيز براي عموم مردم به اجرا درمي آيد.

به گزارش مهر ،  فرهنگسراهاي هنر و بهمن از 20 تا 23 اسفند و فرهنگسراهاي دختران و خانواده از 24 تا 26 اسفند ماه از ساعت 17 لغايت 20 ميزبان اقوام ،  استان ها و فرهنگ هاي ايراني خواهند بود. 

کد خبر 295073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha