به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه مطبوعاتی خبر، موسسه مطبوعاتی خبر که دهه ۷۰ با انتشار روزنامه خبرورزشی تحولی در عرصه ورزشی نویسی و انتشار روزنامه های ورزشی ایجاد کرد، این بار با انتشار ماهنامه «ورزش و تصویر» قدم بزرگی در دنیای تصویر ورزشی برداشت.
در این زمینه حسین واحدی پور صاحب امتیاز و مدیر مسئول «ورزش و تصویر» گفت: این ماهنامه، اولین مجله ورزشی سه بعدی دنیاست که در ۱۰۰ صفحه، تمام رنگی، تمام گلاسه با عکسهای سه بعدی همراه با عینکهای مخصوص آن منتشر و در سراسر کشور توزیع شده است.
وی افزود: مخاطبان علاوه بر خواندن مطالب اختصاصی و تماشای عکس های جذاب این مجله، تصاویر سه بعدی اش را هم با عینک ببینید.
ورزش و تصویر قرار است پایگاه فعالان عکاسی ورزشی باشد و به مرور تمامی تصاویرش را به شکل سه بعدی منتشر کند.
البته در شماره اول ماهنامه ورزش و تصویر مطالب متنوعی همراه با گزارش های تصویری اختصاصی از رویدادهای ورزشی ایران و جهان و عکس های دیدنی از چهره های ورزشی و ستاره های سینما، هنر و موسیقی منتشر شده است.
نظر شما