به گزارش خبرگزاري مهز دكتر فربد فدايي ، استاد دانشگاه با تاكيد بر لزوم برنامه ريزي از سوي دولت براي تاسيس سازمانهاي ويژه براي خدمات رساني به سالمندان ، گفت: شكي نسيت كه با پيشرفت سطح بهداشت و وضعيت اقتصادي و با افزايش سطح سواد و آگاهي خانواده ها تعداد فرزندان كمتر مي شود.
وي با اشاره به آمار بالاي مرگ و مير نوزادان به دليل كمبود امكانات بهداشتي طي دهه هاي گذشته ، افزود: با بالا رفتن سطح بهداشت عمومي ، خانواده ها ديگر ضرورتي براي داشتن فرزندان فراوان به دليل احتمال از دست دادن تعدادي از آنها را نمي بينند.
اين روانپزشك محدود بودن امكانات نگهداري فرزندان در زندگي شهري و افزايش سطح فرهنگ را از ديگر عوامل كوچك شدن خانواده ها دانست و اظهارداشت: امروزه افراد استفاده از مواهب زندگي را حق خود مي دانند و ترجيح مي دهند پيش از صاحب فرزند شدن از امكانات زندگي مانند سفر و تفريحات استفاده كنند .
دكتر فدايي ادامه داد: در زمان حاضر تعداد بيشتري از زنان به دانشگاه مي روند و در سنين بالاتري ازدواج مي كنند بنابراين سالهاي باروري آنها كمتر مي شود.
به گفته اين استاد دانشگاه ، كاهش ابعاد خانواده يكي از واقعيتها و ضرورتهاي زندگي شهري است.
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران همچنين خاطر نشان كرد: در دنياي كنوني به دليل و جود امكانات جابه جايي ، مهاجرت و جستجوي كار در شهرها و حتي كشورهاي ديگر ، ارتباط بين اعضاي خانواده كمتر شده است و اين وضعيت ناگزير، در ايران نيز در حال ايجاد است.
نظر شما