پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۰۱

صبح امروز؛

طوفان بوشهر را در نوردید/آمادگی استان برای بحران

طوفان بوشهر را در نوردید/آمادگی استان برای بحران

بوشهر- مدیر کل هواشناسی استان بوشهربا بیان اینکه در حال حاضر سرعت طوفان در این استان ۸۰ کیلومتر در ساعت است، گفت: بارندگی در استان بوشهر از هفته آینده بیشتر می شود.

نادر شفیع خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به طوفان دریایی در سطح استان بوشهر، اظهار کرد: از دو روز قبل اطلاعیه و اخطاریه های لازم ارسال شده است.

وی افزود: امروز هم شاهد وقوع طوفان دریایی هستیم که صیادان باید از ورود به دریا صرف نظر کنند و فردا بعد از ظهر نیز سیستم مشابه امروز خواهد بود.

شفیع خدایی بیان کرد: با توجه به شروع بارندگی ها در سطح استان از هفته آینده  لازم است تدابیر لازم اتخاذ شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر نیز طوفان در شهر بوشهر در حال عبور است و تاکنون ۲۳ میلیمتر بارندگی در بوشهر و خارگ رخ داده است.

شفیعی خدایی همچنین به رانندگان توصیه کرد با توجه به کاهش دید با حوصله واحتیاط رانندگی کنند.

مدیر کل بحران استانداری بوشهر نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: پیش بینی های لازم به تمامی فرمانداران استان به عنوان روسای مدیریت بحران شهرستانها ارسال شده است.

قاسم قائدی افزود: در حال حاضر ۱۴ کارگروه تخصصی فعال در سطح استان فعال است و آمادگی لازم وجود دارد.

وی با بیان اینکه اطلاعیه ها و اخطارهای لازم ابلاغ شده، تصریح کرد: امیدواریم موارد حادی پیش نیاید ولی اگر خدای نکرده اتفاقی پیش بیاید ما آمادگی لازم را داریم و در این راستا از هیچ تلاشی نخواهیم ورزید.

قائدی ادامه داد: در حال حاضر خارگ با ۲۳ میلیمتر بارندگی بیشترین بارندگی داشته و تا بعد از ظهر نیز این بارندگی ادامه دارد.

وی از شروع بارندگی از فردا بعد از ظهر خبر داد و گفت: بارندگی های استان از دوشنبه هفته آینده بیشتر خواهد بود که شدت آن بیشتر در شمال استان خواهد بود.

کد خبر 2952350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha