به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر"، محمد مهدي مفتح در جمع خبرنگاران افزود: بدين ترتيب از اعتبارات عمراني تنها در سقف دو در هزار، از اعتبارات سرمايه شركت هاي دولتي در سطح حداكثر يك در هزار، از اعتبارات جار ي و اختصاصي دولت حداكثر 5/1 در هزار، از اعتبارات هزينه شركت هاي دولتي نيم در هزار ، به علاوه اعتبارات فصول پژوهشي ، سقف مواردي است كه مي تواند خارج از شمول هزينه شود.
وي با بيان اينكه موارد خارج از شمول تنها در موارد تعريف شده بايد بكار گرفته شود، خاطرنشان كرد: پرداخت هرگونه كمك هاي نقدي، اضافه كار، حق ماموريت، خريد خودرو و مزاياي ديگر از محل اعتبارات خارج از شمول كاملا ممنوع است.
مفتح تصريح كرد: اعتبارات خارج از شمول تنها به منظور قدرت مانور، انعطاف پذيري متناسب با كار اجرايي در نظر گرفته شد و براي جلوگيري از عدم انضباط مالي در دستگاه هاي دولتي محدود گرديده است.
نماينده مردم رزن ادامه داد: تمام تصويب نامه ها، بخشنامه ها ، دستورالعمل ها ، مصوبات هيئت امنا دانشگاه ها، مراكز آموزشي و پژوهشي تنها در صورت در نظر گرفتن بار مالي آن در بودجه 85 قابل اجرامي باشد.
مفتح افزود: وزارت رفاه و تامين اجتماعي مكلف شد، در صورت مراجعه اقشار محروم به بيمارستان ها به سرعت آن را بيمه و تنها 10 درصد هزينه را به عنوان فرانشيز از آن دريافت نمايد.
مخبر كميسيون تلفيق تصريح كرد: يارانه هاي بودجه 85 با 34 درصد رشد نسبت به بودجه سال 84 حدود 6 هزار و100 ميليارد تومان تعيين شد كه در مجموع نسبت به عملكرد 84 با در نظر گرفتن متمم 5 درصد كاهش نشان مي دهد.
به گفته وي، در بودجه سال آينده 2 هزار و 500 ميليارد تومان يارانه به گندم و آرد، يك هزار و 200 ميليارد تومان به كالاهاي كوپني، 950 ميليارد تومان به نهادهاي كشاورزي، 224 ميليارد تومان دارو و شيرخشك ، 232ميليارد تومان براي تامين قيمت تمام شده با فروش كالاهاي مورد نظر دولت و 326 ميليارد تومان به تنظيم بازار كالا و تامين نياز اقشار خاص در نظر گرفته شده است.
مفتح تاكيد كرد: براي جلوگيري از پرداخت حق كشاورزان يارانه خريد گندم تا پايان شهريور ماه به صورت 100 درصد تخصيص داده خواهد شد.
وي ادامه داد : از سال 86 نيز نهادهاي كشاورزي مانند كود و سم بايد توسط بخش غيردولتي تامين گردد و وزارت جهاد كشاورزي به طور مستمر بر روي آن نظارت نمايد.
مفتح با اشاره به اينكه 280 ميليارد ريال به طرح هاي بيمه مكمل بازنشستگان كشوري و لشكري تخصيص پيدا كرد، افزود: سه هزار و 680 ميليارد ريال نيز براي افزايش يارانه مواد غذايي خانوارهاي كم درآمد، زنان و كودكان بي سرپرست و مددجويان كميته امداد در نظر گرفته شد.
وي ادامه داد: همچنين 60 ميليارد ريال به سازمان بهزيستي در جهت ساماندهي افراد آسيب ديده از مسائل اجتماعي مانند كودكان خياباني، زنان و دختران پناهجو اختصاص خواهد يافت.
نماينده مردم رزن از اختصاص 300 ميليارد ريال به بيمه اجتماعي روستائيان و عشاير خبر داد و اظهار داشت: مقرر شد از هر سفر عمره 450 هزار تومان و از هر سفر حج تمتع غير واجب 100 هزار تومان اخذ و براي كمك به ازدواج جوانان به كار خواهد رفت.
وي خاطرنشان كرد: چهار هزار و 860 ميليارد ريال نيز به منظور تامين مابه التفاوت سود تسهيلات بانكي براي منازل روستائي و شهرهاي كوچك در نظر گرفته شد.
مفتح افزود: شركت ملي گاز مجاز شد براي گازرساني به شهرهاي شرقي كشور مانند استان سيستان و بلوچستان از 580 ميليون دلار فاينانس استفاده كند.
به گفته وي، 200 ميليارد ريال به وزارت كار براي تامين تجهيزات بازرسي كار، يك هزار ميليارد ريال به بيمه محصولات كشاورزي اختصاص يافت و دولت موظف است برگ سبز چاي را به صورت تضميني خريداري كند.
مفتح اضافه كرد: 8 هزار و 500 ميليارد ريال از بدهي دولت به شهرداري ها و سازمان هايي مانند تامين اجتماعي از طريق واگذاري اموال منقول و غير منقول و سهام دولت در شركت ها پرداخت شود.
وي افزود: يك هزار و 500 ميليارد ريال نيز از درآمد ناشي از فروش شركت هاي دولتي نيز براي رسيدگي به 300 هزار خانوار نيازمند در اختيار كميته امداد قرار گرفت.
مفتح تاكيد كرد: همچنين كميسيون تلفيق مقرر كرد 5 هزارم از اعتبارات كليه دستگاه هاي اجرايي دولتي به سازمان تربيت بدني اختصاص پيدا كند.
نظر شما