محمد ناصر توسلي زاده در گفت و گو با خبر نگار اقتصادي مهر ، افزود : مصوبه كميسيون تلفيق مبني بر كاهش بودجه هاي جاري و عمراني دولت براساس ماده هاي اول و دوم قانون برنامه چهارم توسعه است كه تا براساس آن تا پايان اين برنامه ، ميزان وابستگي بودجه به در آمد هاي نفتي بايد به صفر برسد .
وي افزود : كاهش بودجه دولت توسط كميسيون تلفيق به اين منظور است تا آثار تورمي بودجه كه فشار آن روي اقشار ضعيف و كم در آمد است مهار شود .
توسلي زاده در مورد كاهش بودجه هاي عمراني اظهار داشت : كاهش بودجه هاي عمراني حقوق كارمندان و بازنشستگان ، بودجه هاي درماني و مسائلي از اين قبيل نمي شود ، بلكه به اين منظور مي توان بخشي از اقدامات خدماتي و حمايتي دولت را كه در رابطه با طبقات بالاتر جامعه است را كاهش داد .
عضو كميسيون تلفيق ادامه داد : بنا بر دلايل مذكور ، كميسيون تلفيق مصلحت ندانست تمام در آمدهاي ارزي ، همين امسال هزينه شود ، بلكه بايد در سرمايه گذاريهاي مولد و سازنده ، در جهت اهداف توسعه هزينه شود .
وي افزود : در اين صورت اگر تا پايان سال در آمدي داشته باشيم مي توانيم در پروژه هاي عمراني تزريق كنيم .
وي در ادامه توضيح داد : هزينه كردن سرمايه هاي كشور در اعتبارات تملك دارايي سرمايه اي(عمراني) در مدتي كوتاه با تورم مواجه مي شود ولي در بلند مدت باعث ايجاد ارزش افزوده و توسعه اقتصادي وهمچنين تعديل پروژه هاي نيمه تمام مي شود .
نماينده مردم تربت حيدريه در مجلس ضمن اظهار اميدواري از تامين منابع در آمدي بودجه توسط كميسيون تلفيق تصريح كرد : در مورد پروژه هاي عمراني هم مجلس تا جايي كه امكان داشته باشد برخي درآمدها را به طرح هاي عمراني اختصاص مي دهد .
نظر شما