پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۰۷

به همت خانه ایثار و مقاومت صورت گرفت؛

بررسی جایزه «ایثار و رسانه» با حضور انجمن‌ها و تشکل‌های مطبوعات

بررسی جایزه «ایثار و رسانه» با حضور انجمن‌ها و تشکل‌های مطبوعات

موضوع نشان و جايزه ايثار در رسانه با حضور نمايندگان انجمن صنفی مطبوعات كشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه فرهنگ ایثار و مقاومت، در ابتدای جلسه دکتر گلشنی ضمن تقدیر از حاضران برای حضور در جلسه با بیان خط مشی، مواضع و اهداف تشکیل خانه فرهنگ ایثار و مقاومت نشان را به حاضران معرفی كرده و آن را فرصتی برای تقویت فعالیت‌های رسانه در ترویج فرهنگ انسانی ایثار دانست و حاضران هم ضمن موافقت با کلیت طرح به بیان نقطه نظرات و لزوم اجرای آن، به آسیب‌شناسی مسائل و مشکلات پیش روی طرح پرداختند و در پایان به این نتیجه رسیدند كه اصل طرح با رعایت موازینی خاص و اصلاح در برخی مفاد آن، می‌تواند اثربخش باشد.

در پایان، حاضران در جلسه، به منظور اجرایی شدن طرح نشان و جایزه ایثار در رسانه اعلام حمایت و همكاری كردند و قرار بر این شد، نشان و جایزه ایثار در جلسات دیگر مورد بحث و تبادل نظر قرار بگیرد.

در این جلسه با حضور؛ ایرج گلشنی مدیر خانه فرهنگ ایثار  و مقاومت ، علی اکبر بهبهانی (مدیرعامل تعاونی مطبوعات کشور)، هرمز هوشمند راد (مدیر کلینیک رسانه و مدیرمسئول روزنامه دنیای جوان)، محمد حیدری (دبیر انجمن صنفی مدیران رسانه)، سید محمد کاظم مرتضوی(دبیر انجمن مدیران نشریات ایران)، سید حکمت الله موسوی (مدیرمسئول روزنامه‌های افکار و رویش ملت)، سید فرید پیمان(بازرس تعاونی مطبوعات و مدیرمسئول روزنامه عصر آزادی)، منصور انصاری (رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی مجلات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور)، سید ابوالقاسم موسوی (عضو هیأت مدیره شرکت تعاونی مطبوعات کشور)، احمد طبق چی(عضو هیأت مدیره تعاونی مطبوعات کشور)، بابک کلانی(دبیر انجمن صنفی مجلات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور) و اعضای خانه فرهنگ ایثار و مقاومت برگزار شد.

نشان ایثار و رسانه در كانون بحث و بررسی تشكل‌های صنفی مطبوعات

همچنین خانه فرهنگ ایثار و مقاومت قصد دارد با هدف ترویج و تقویت مصادیق ایثار و فداكاری در سطح جامعه، موضوع «نشان و جایزه ایثار و رسانه» را با اصحاب رسانه پیگیری می‌كند.

نشان و جایزه ایثار و رسانه که سال گذشته توسط خانه فرهنگ ایثار و مقاومت مطرح و اساسنامه آن تدوین شد، نشان و جایزه‌ایست برای خبرنگاران، نویسندگان و عكاسانی كه در عرصه رسانه به موضوع ایثار و فداكاری پرداخته و آن را منعكس می‌كنند.

به دنبال سلسله نشست‌ها و جلسات با اشخاص حقیقی و حقوقی، طرح«نشان و جایزه ایثار و رسانه» فردا در جلسه‌ای با حضور سعیدالفتی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تشكل‌های صنفی مطبوعات كشور و ایرج گلشنی مدیرخانه فرهنگ ایثار و مقاومت مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

این جلسه، روز دوشنبه یازدهم آبان سال جاری در ساختمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی(حوزه وزارتی) در ‌ساعت ۱۴:۳۰ برگزار می‌شود.

کد خبر 2955053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha