به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، محمدرضا مروارید اظهار کرد: این میزان خسارت براساس برآورد دستگاه های اجرایی استان و اعلام فرمانداران شهرستان های مختلف استان تعیین و به هیئت دولت نیز اعلام شده است.
وی افزود: از این میزان خسارت، سه هزار میلیارد ریال مربوط به زیرساخت ها، مسیل ها و تاسیسات زیربنایی شهر ایلام، دو هزار میلیارد ریال مربوط به خسارت های مردم و باقی نیز مربوط به دستگاه های اجرایی استان ایلام است.
مروارید تاکید کرد: هیئت دولت در جلسه شب گذشته خود با اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات مواد (۱۰) و (۱۲) مدیریت بحران کشور برای جبران بخشی از خسارات وارده به این استان موافقت کرد.
وی یادآور شد: بر اثر وقوع سیل هفته گذشته خسارت های زیادی متوجه بخش های مختلف این استان به ویژه شهر ایلام وارد شد که امیدواریم با اختصاص اعتبارات بتوانیم نسبت به رفع مشکلات پیش آمده اقدام کنیم.
بارش شدید و بی سابقه باران در سه روز پایانی هفته گذشته در ایلام باعث جاری شدن سیل و آبگرفتگی بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی، تجاری، صنعتی و اداری این شهر و وارد شدن خسارت به یک هزار دستگاه خودرو شد.
سیلاب ایلام همچنین چهار کشته و ۲۰ مصدوم به جای گذاشت و خسارت های زیادی به زیرساخت ها، تاسیسات زیربنایی و مسیل ها وارد کرد.
نظر شما