پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۴۵

پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در شهر «گودین» کنگاور تشییع و خاکسپاری شد

پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در شهر «گودین» کنگاور تشییع و خاکسپاری شد

کرمانشاه- پیکر مطهر ۲ شهید گمنام با حضور گسترده و باشکوه مردم در شهر «گودین» شهرستان کنگاور تشییع و به خاک سپرده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تشییع پیکر مطهر ۲ شهید گمنام دوران دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه با حضور گسترده مردم و مسئولان در شهر «گودین» شهرستان کنگاور استان کرمانشاه برگزار شد.

پیکر مطهر این ۲ شهید از میدان ولایت کنگاور به سمت شهر گودین بر دستان مردم این شهرستان تشییع و در گودین به خاک سپرده شد.

اقشار مختلف مردم ولایتمدار شهرستان کنگاور، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس با حضور خود در مراسم امروز ضمن تجدید بیعت با آرمان های امام راحل(ره) بر ادامه راه شهدا تاکید کردند.

گفتنی است، یکی از این ۲ شهید والامقام در سن ۱۹ سالگی و در عملیات خیبر جزیره مجنون و شهید دیگر نیز در سن ۱۷ سالگی و در عملیات محرم به فیض شهادت نائل آمده بودند.

با خاکسپاری این ۲ شهید والامقام، تعداد شهدای گمنام دوران دفاع مقدس که در استان کرمانشاه به خاک سپرده شده اند به ۱۰۹ شهید رسید.

به گزارش مهر، مراسم وداع با پیکر مطهر این ۲ شهید نیز شامگاه یکشنبه با حضور گسترده مردم شهیدپرور و قدرشناس کنگاور در مسجد جامع این شهر برگزار شده بود.

کد خبر 2955901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha