پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ آبان ۱۳۹۴، ۱۷:۴۹

مسئول مرکز مدیریت راههای استان زنجان:

مانور روز بدون حادثه در زنجان برگزار می شود

مانور روز بدون حادثه  در زنجان برگزار می شود

زنجان- مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان زنجان گفت: مانور روز بدون حادثه روز ۲۴ آبان‌ماه در زنجان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج دست‌نشان ظهر دوشنبه در دومین جلسه کمیته فرهنگی رانندگی و حمل و نقل هماهنگی برنامه‌های هفته ایمنی افزود: باید برنامه های دهه ایمنی جاده ها در استان به شکل مناسب برگزار شود.

وی ادامه داد: آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص حوادث ترافیکی و سوانح جاده ای در ارتقاء فرهنگ ایمنی تاثیرگذار است و باید فرهنگ ایمنی توسط رسانه ها در جامعه نهادینه شود.

همچنین مسئول مرکز مدیریت راه های اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: رسانه ها نقش مهم و تاثیرگذار در ارتقاء فرهنگ ترافیک و حمل و نقل ایمن در جامعه دارند.

مسعود خوشکام در خصوص فرهنگ‌سازی این موضوع افزود: کاهش حوادث و سوانح ترافیکی نیازمند توجه به عامل مهم فرهنگی است و مبنای برنامه ریزی ها باید در این حوزه متمرکز شود.

مسعود خوشکام ادامه داد: برای فرهنگ‌سازی درزمینه  ایمنی عزم ملی و گستردگی لازم است و همچنین با برگزاری جلسه‌ای تحت عنوان پیاده‌روی (سمن) سازمان مردم‌نهاد و جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها امیدواریم استارتی برای سایر سازمان‌ها مدنظر قرار گیرد

وی افزود: ارتقای ایمنی در جامعه نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و در این میان باید از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد استفاده شود.

کد خبر 2955973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha