پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۱۱

بهرام افشارزاده خبر داد:

اضافه شدن ووشو و ورزش زورخانه‌ای به بازی‌های کشورهای اسلامی

اضافه شدن ووشو و ورزش زورخانه‌ای به بازی‌های کشورهای اسلامی

سرپرست باشگاه استقلال ضمن تشریح برنامه‌هایش در مجمع کشورهای اسلامی اعلام کرد دو رشته ورزشی به این مسابقات اضافه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام افشارزاده که برای برگزاری اجلاس شماره ۱۹ فدراسیون کشورهای اسلامی از تاریخ دوشنبه ۲ نوامبر تا روز چهارشنبه ۴نوامبر در آذربایجان حضور دارد. افشارزاده که از اعضای اصلی هیات اجرایی این نهاد است در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال در تشریح برنامه‌های خود در این سفر گفت: در روز ابتدایی هیات اجرایی تشکیل جلسه و راجع به چگونگی برگزاری مسابقات و رشته های ورزشی تصمیم گیری کردند. همچنین در این جلسه در مورد اقامت تیم‌ها و بازاریابی مسابقات به صورت کامل تصمیم گیری انجام گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در عصر روز نخست این اجلاس کمیته هماهنگی جلسه‌ای برای برطرف کردن مشکلات و آسیب شناسی این مسابقات برگزار کردند.

سرپرست باشگاه استقلال در تشریح روز دوم این اجلاس تصریح کرد: روز گذشته هیات اجرایی تشکیل جلسه داد و فیصل عبدالعزیز دبیر کل فدراسیون گزارشی جامع از عملکردها و برنامه‌های این فدراسیون را به اطلاع حاضرین رساند. پس از آن نایب رئیس اول و نماینده چهارمین بازی‌های کشورهای اسلامی که در سال ۲۰۱۷ در باکو برگزار می‌شود سخنانی را ایراد کردند. همچین تصمیم گیری لازم صورت گرفت تا رشته‌های ووشو و ورزش‌های زورخانه‌ای به این مسابقات اضافه شود.

افشارازده افزود: در روز پایانی با صحبت‌های نماینده رئیس جمهور کشور آذربایجان نهمین مجمع عمومی آغاز شد. وی ضمن خیر مقدم به حاضرین مجددا اعلام کرد که کشورش آمادگی برگزاری این مسابقات را دارد و متعهد شد تا همکاری لازم را برای برگزاری هر چه بهتر این مسابقات انجام دهد.

وی افزود: در ادامه آقای عبدالعزیز مجددا به همه حاضرین خیر مقدم گفت و برای همکاری هر چه بهتر ابراز امیدواری کرد. وی در ادامه از حاضرین درخواست کرد تا با بازدید از امکانات این کشور، مشکلات و موانع را به فدراسیون کشورهای اسلامی گزارش کنند. در نهایت کوما مورولایب با اعلام نظر هیات اجرایی مبنی بر اضافه شدن دو رشته ورزشی به مسابقات اعلام کرد که این مسابقات که از روز ۱۲ می سال ۲۰۱۷ تا ۲۲ می با ۲۲ رشته ورزشی برگزار خواهد شد.

کد خبر 2957958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha