پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۳۲

امام جمعه زنجان:

کمیته حقیقت‌یاب برای روشن شدن ابعاد حادثه منا تشکیل شود

کمیته حقیقت‌یاب برای روشن شدن ابعاد حادثه منا تشکیل شود

زنجان- نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان گفت: باید کمیته حقیقت یاب برای روشن شدن ابعاد فاجعه منا تشکیل شود تا واقعیت و دلایل آنچه در این حادثه رخ داد مشخص شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی خاتمی در خطبههای این هفته نماز جمعه زنجان با تسلیت دوباره فاجعه منا افزود: آنچه در حادثه منا رخ‌داده اوج بی‌تدبیری و بی‌لیاقتی آل سعود در برگزاری و مدیریت حج بود که کشورهای جهان اسلام باید با توجه به این امر نسبت به روشن شدن دلایل شکل‌گیری حادثه منا پیگیری کنند.

وی ادامه داد: تشکیل کمیته حقیقت‌یاب برای بررسی ابعاد مختلف فاجعه منا ضروری است تا حداقل در سال‌های بعد شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.

حجت‌الاسلام خاتمی افزود: در این فاجعه بیش از پنج‌هزار حاجی در لباس احرام جان خود را از دست دادند که این مسئله نشان از بی‌کفایتی دولت عربستان در اداره امور حج دارد و حتی در صورت اثبات غیرعمدی بودن فاجعه نیز این دولت باید پاسخ‌گو باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان در ادامه با اشاره به مناسبت ۱۸ آبان ماه گفت: برخورداری کالاها و تولیدات داخلی از کیفیت باعث استقبال مردم از کالای داخلی شده و پویایی و رشد اقتصاد و صنعت کشور را در پی دارد.

حجت‌الاسلام خاتمی بابیان اینکه روز ۱۸ آبان در تقویم ایران روز کیفیت نام‌گذاری شده است که این مسئله یکی از مؤلفه‌های اساسی در اقتصاد درون‌زای مقاومتی است افزود: برای رشد و توسعه و خودکفایی کشور باید به سمت بالا بردن کیفیت تولیدات داخلی حرکت کنیم.

وی ادامه داد: اقدامات خوبی در این زمینه انجام‌شده، ولی کافی نیست و باید با توجه به اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف، شاهد آثار مثبت آن در زندگی عموم مردم جامعه باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان در ادامه از حضور گسترده عموم مردم و مسئولان به‌ویژه دانش‌آموزان برای شرکت در راهپیمایی ۱۳ آبان ماه امسال قدردانی کرد و گفت: حضور گسترده مردم درصحنه راهپیمایی ۱۳ آبان نشان از  عزم راسخ ملت بزرگ ایران در استکبارستیزی است.

حجت‌الاسلام خاتمی افزود: تا باطل هست باید باقوت جلوی آن ایستاد و تا زمانی که استکبار وجود دارد همه مسلمانان باید روحیه استکبارستیزی داشته باشند.

کد خبر 2959112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha