پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۳۹

رزمایش «الی بیت المقدس» در خوزستان برگزار شد

رزمایش «الی بیت المقدس» در خوزستان برگزار شد

اهواز- مرحله اولین چهارمین رزمایش «الی بیت المقدس» خوزستان با نام رزمایش مدافعان حرم در اهواز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله اولین چهارمین رزمایش الی بیت المقدس خوزستان با نام رزمایش مدافعان حرم پیش از ظهر امروز جمعه در پادگان شهید رستم پور اهواز با رمز یا محمد رسول الله برگزار شد. بیش از پنج هزار نفر از حدود ۷۵ گردان خواهران و برادران در این رزمایش حضور داشتند. در مرحله دوم نیز بیش از ۴۳ گردان رزمایش را اجرا خواهند کرد.

رزمایش مدافعان حرم خوزستان با سان دیدن فرماندهان سپاه خوزستان از گردان های استقرار یافته در منطقه رزمایش شروع شد.

نیروهای ویژه گردان های امام حسین (ع) با سلاح های نیمه سنگین و تیر جنگی اقدام به تمرین نظامی کردند .

به گزارش خبرنگار مهر، این رزمایش با اجرای عملیات های دفاعی مانند امداد و نجات، عملیات های کمین و ضد کمین، تاکتیک های ضد هلی برن، تأخیری، کنترل نقاط حساس و مقابله با ناآرامی ها در دو مرحله و در روزهای ۱۴ و ۱۵ آبان و۲۱ و ۲۲ آبان در شهرهای اهواز و بهبهان اجرا می شود.

کد خبر 2959159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha