۱۷ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۵۷

معاون توسعه و کارآفرینی اشتغال وزارت تعاون:

سهم تولیدناخالص ملی کشور در اقتصاد دنیا بسیار پایین است

سهم تولیدناخالص ملی کشور در اقتصاد دنیا بسیار پایین است

گرگان- معاون توسعه و کارآفرینی اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کشور ما در حال حاضر با حدود ۸۰ میلیون جمعیت دارای ۴۰۰ میلیارد دلار تولید ناخالص ملی است که در سطح اقتصاد دنیا بسیار کوچک است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن طایی صبح یک شنبه در جلسه هم اندیشی دانشگاه کارآفرین و کسب و کار دانشجویی که در دانشگاه گلستان برگزارشد، اظهار کرد: زمینه همیاری کارآفرینی باید برای دانشجویان در مراکز صنعتی استان فراهم شود تا دانشجویان بتوانند در این مراکز به صورت کارآموزی و رایگان کسب تجربه کنند.

وی تصریح کرد: ما می خواهیم در دانشگاه کارآفرین دانشجویانی تربیت کنیم که بتوانند با شناخت فرصت ها و با تکیه بر نوآوری و با پذیرش مخاطرات در سطح جامعه فعالیت کنند.

طایی با بیان این که دانشگاه های ما هم اکنون باید دانشگاه های کارآفرین و ثروت‌آفرین باشند، گفت: اقتصاد کشور ما نیازمند چنین تحولاتی است ولی در حال حاضر با حدود ۸۰ میلیون جمعیت دارای ۴۰۰ میلیارد دلار تولید ناخالص ملی است که در سطح اقتصاد دنیا بسیار کوچک است.

وی با اشاره به این که ظرفیت جذب اقتصاد ایران بسیار پایین است، گفت: یکی ازدلایل پایین بودن ظرفیت جذب اقتصاد ما به نظام یادگیری و نوآوری ما بر می گردد.

توانمندسازی، اشتغال پذیری و کارآفرینی در دانشگاه ها تقویت شود

معاون توسعه و کارآفرینی اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: اگر می خواهیم دانشگاه های کارآفرین داشته باشیم باید توانمندسازی، اشتغال پذیری و کارآفرینی را در دانشگاه ها تقویت کنیم و قدرت ریسک و مخاطره را برای رسیدن به کارآفرینی داشته باشیم.

طایی افزود: بر گرفته از مفاهیم توانمندسازی، اشتغال پذیری و کارآفرینی برنامه ای تحت عنوان (تاک) به ریاست جمهوری ارائه شده است که هر ماه یا هر ترم دو روز را به عنوان روز یادگیری و کارآفرینی در دانشگاه ها اختصاص دهیم.

وی با بیان ویژگی‌های کارآفرینی گفت: هر دانشجو باید برای اشتغال و کارآفرینی با مفاهیمی مانند بازاریابی، بیزینس پلن، الگوهای مناسب کسب و کار، را ه های جدید کسب ثروت و ارزش آفرینی، تعاونی های دانشجویی در زمینه کسب  و کار و تجاری سازی ایده ها آشنایی داشته باشد.

طایی تصریح کرد: دانشجویان می توانند صندوق های دانشجویی تامین منابع مالی را راه اندازی کنند و در تامین منابع مالی کسب و کار خود از آن استفاده کنند و همچنین باید روش های نوین تامین منابع مالی را بیاموزند.

وی آشنایی با مراکز رشد در دانشگاه ها، مهارت و حرفه آموزی و داشتن مهارت های گفتاری و شنیداری و نوشتاری را از دیگر توانمندی هایی دانستند که یک دانشجو باید برای یافتن شغل مناسب داشته باشد.

طیی همچنین مثبت اندیشی، داشتن تفکر انتقادی و داشتن اطلاعات عمومی نسبت به محیط کار را از ضروریات یافتن یک شغل مناسب عنوان کرد.

معاون توسعه و اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون و رفاه افزود: طرح هم افزایی نهادهای همیار و طرح های کارآفرین خرد و کوچک به زودی در استان گلستان اجرایی می شود تا نهادهای مسئول به کمک طرح های اشتغال زا و کوچک بروند.

کد خبر 2960491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha