پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۵۷

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی:

آموزشهای مهارتی نقش مهمی در تقویت بنیه اقتصادی خانواده ها دارد

آموزشهای مهارتی نقش مهمی در تقویت بنیه اقتصادی خانواده ها دارد

ارومیه – مدیرکل فنی و حرفه ای آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر با توجه به نیاز بازار کار آموزش های مهارتی نقش مهمی در تقویت بنیه اقتصادی خانواده ها دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مددی صبح یکشنبه در جریان بازدید استاندار آذربایجان غربی از مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران ارومیه با بیان اینکه سیاست اصلی آموزش فنی و حرفه‌ای پیاده‌سازی چرخه آموزش، تولید، بازاریابی و فروش است افزود: با توجه به اینکه دغدغه دولت در راستای اشتغال‌ زایی و کاهش نرخ بیکاری بوده این اداره کل رویکرد آموزش مبتنی بر کارآفرینی، آموزش بازار محور و ارتقای بهره‌ وری در شاخص منابع انسانی و شاخص تولید و سرمایه را مدنظر دارد.

وی با بیان اینکه سالانه سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در گروه‌‌های هدف استان آموزش می‌بینند اظهارداشت:۲۱ واحد آموزش بخش دولتی در شهرستان‌های استان مستقر بوده به جز شهرستان پلدشت که توسط واحد آموزش شهرستان ماکو پشتیبانی می‌شود.

مددی با بیان اینکه ۳۰۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همکاری دارد گفت: ظرفیت آموزش در بخش دولتی پنج میلیون نفر در ساعت و در آموزشگاه‌های آزاد ۱۰ میلیون نفر در ساعت است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با بیان اینکه این اداره کل در پنج شاخه از جمله صنعت، کشاورزی، خدمات، فناوری‌های نوین و فرهنگ و هنر فعالیت آموزشی دارد ادامه داد: در جامعه امروز و وضعیت اقتصادی حاضر آموزش های فنی و حرفه ای اهمیت زیادی در كسب مهارت های فردی دارند كه این مهارت های فردی در چرخه تولید منجر به ثبات شغلی فرد می شود.

وی با بیان اینکه کلیه شهرستان‌ها آموزشگاه‌های آزاد فعالیت دارند اعلام کرد: ۷۱ مربی رسمی و ۷۰۰ مربی حق‌التدریس با اداره کل آموزش و فنی و حرفه‌ای استان همکاری دارد و بیش از دو هزار نفر مربی حق‌التدریس در مراکز فنی و حرفه‌ای آزاد فعالیت دارند.

وی پایش حرفه‌های آموزش را از جمله برنامه‌های کاری عنوان کرد و گفت: طبق برنامه پیش‌بینی‌شده حرفه‌هایی که ضرورت اجرا ندارد جمع‌آوری شده و رشته جدید و مورد نیاز بازار کار در استان جایگزین می‌شود.

طرح ملی بازدید همگانی از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان از ۱۶ تا ۲۱ آبان برگزار می‌شود.

کد خبر 2960493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha