پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۷ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۵۳

توسعه فضای سبز عمودی در شرق تهران

توسعه فضای سبز عمودی در شرق تهران

معاون امور شهری و فضای سبز شهرداری منطقه ۸، گفت: توسعه فضای سبز عمودی و ایجاد فضای سبز در منازل شهروندان به منظور افزایش سرانه فضای سبز منطقه از مهمترین برنامه های مدیریت شهری در محدوده شرق تهران است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا فرخی اظهار داشت: مدیریت شهری تلاش دارد تا با توسعه فضای سبز عمودی و ایجاد فضای سبز در منازل شهروندان؛ بیش از پیش در راستای افزایش سرانه فضای سبز در این منطقه گام بر دارد. در همین راستا از شهروندان متقاضی درخواست می شود تا با مراجعه به واحد کلینیک گل و گیاه شرق تهران، نسبت به ثبت در خواست ایجاد فضای سبز در منازل خود اقدام نمایند.

وی افزود: کمبود فضا برای ایجاد فضای سبز به دلیل تراکم ساخت و ساز و مشکلات دیگر موجب شده تا با استفاده از روشهای علمی، کیفیت فضای سبز و ایجاد آن در بالکن های منازل را افزایش دهیم.

فرخی با اشاره به اهمیت احداث و توسعه فضای سبز درون شهری گفت: با توجه به وجود آلودگی هوا و اقدامات صورت گرفته ، احداث و توسعه فضای سبز می تواند در کاهش آلودگی هوا موثر واقع شود.

وی تصریح کرد: فضای سبز که بخشی از سیمای شهر را تشکیل می دهد، به عنوان یکی از پدیده های واقعی و از نخستین مسائلی است که دارای ابعاد زیست محیطی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی بوده و شهروندان همواره با آن در ارتباط تنگاتنگ هستند

کد خبر 2960647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha