به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید کاظم نورمفیدی در نشست شبکه مشاوران جوان با نماینده ولی فقیه در استان که ظهر دوشنبه برگزار شد، به مساله وحدت و لزوم اجرای عملی آن تاکید و اظهار کرد: وحدت باید جزو اعتقاد باشد تا بتواند در قلب و دل وارد شود. وحدتی که در این استان به وجود آمده است مبتنی بر تفکر و اندیشه به وجود آمده است.
امام جمعه گرگان با بیان این که اساس وحدت، پذیرش یکدیگر است، گفت: وحدت در استان گلستان نمود خوبی دارد و این نتیجه سال ها تلاش و تفکر بوده است.
نماینده ولی فقیه در استان با نقش تاثیر گذار جوانان در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس گفت: یکی از امتیازات جوانی استقلال خواهی است ولی این خصوصیتی که خداوند به انسان ها عنایت کرده است باید در مسیر صحیح هدایت شود تا منجر به هرج و مرج و انحراف نشود.
وی تصریح کرد: استکبار به دنبال این است که از خصلت جوانی استفاده کند تا بتواند جوانان را به سمتی که خودشان دوست دارند هدایت کنند.
امام جمعه گرگان بیان کرد: تفکر یکی از پایه های اساسی است که می تواند حس استقلال خواهی جوانان را به سمت و وسوی صحیح هدایت کند و امروز نسل جوان بیش از هر چیز به تفکر نیاز دارد.
آیت ا... نورمفیدی تصریح کرد: ما نباید فقط به دنبال اشکالات در کشور باشیم بلکه باید ببینیم وضعیت ما قبل از انقلاب چه بوده و امروز از نظر بین المللی در چه وضعیتی هستیم. وضعیت امروزکشور ما با قبل از انقلاب اصلا قابل مقایسه نیست و جایگاه کنونی ما بسیار در سطح جهان ارتقا یافته است.
وی بیان کرد: توصیه من به مشاوران جوان این است که تفکر را همیشه دنبال کنید و زمان خود را درست بشناسید و تحلیل زمان خودش را درست داشته باشد.
امام جمعه گرگان افزود: مشاوران جوان وقتی مشاوره درست و بر اساس تحلیل صحیح ارائه دهند و به مسئولان مبتنی بر واقعیت ها این مسائل را انتقال دهد می توانیم شاهد تصمیمات درستی از سوی مسئولان باشیم.
وی تصریح کرد: توسعه استان باید دغدغه شما مشاوران جوان باشد چرا که اگر استان توسعه پیدا کند و مشکلات جزیی نیز حل می شود.
آیت الله نورمفیدی با بیان این که آشوراده، منطقه آزاد و راه آهن از طرح های مهم استانی است که اگر به نتیجه برسد در استان تحول رخ می دهد، گفت: آشوراده کلید توسعه است ولی طرح اخیری که درباره آشوراده ارائه شده است بیشتر منجر به توسعه مازندران می شود و من با چنین طرحی مخالف هستم چرا که طرح آشوراده باید منجر به توسعه واشتغال در استان گلستان شودو مازندران خود استانی توسعه یافته است.
امام جمعه گرگان بیان کرد: شما مشاوران جوان باید این موضوعات را پیگیری کنید و آن را ر سطح استان و ملی بزرگ تر جلوه دهید تا بتوانیم نتیجه مناسبی از آن بگیریم.
نظر شما