پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۸ اسفند ۱۳۸۴، ۱۳:۱۷

سيماي امنيت در كرج كليد خورد

سري جديد سيماي امنيت به سفارش فرماندهي انتظامي استان تهران در كرج كليد خورد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر "مهر" از كرج؛ اين برنامه در 25 آيتم آموزشي براي بالا بردن سطح آگاهي مردم از شيوه جرائم مجرمين از قبيل سرقت منزل، كيف قاپي ، تصادفات كاذب ، جعل عنوان و ... در مرحله ساخت قرار گرفته است.

سيماي امنيت توسط واحد فني و هنري معاونت اجتماعي و ارشاد فرماندهي انتظامي استان توليد و در شبكه اول سيما پخش مي شود.

در نظر است برنامه ياد شده قبل از آغاز تعطيلات نوروزي به منظور پيشگيري از جرائم و بالا بردن امنيت اجتماعي به سمع و نظر بينندگان برسد.

در اين برنامه در يك آيتم 7 دقيقه اي به موضوعات مختلف جرائم اشاره مي شود و سپس كارشناس انتظامي موارد هر آيتم را مورد تجزيه و تحليل قرار داده و در قالب يك گفتمان صميمي آموزشهاي لازم را به شهروندان ارائه مي كند.

به گفته خدايار كارگردان اين مجموعه و مسئول واحد فني و هنري معاونت اجتماعي وارشاد فرماندهي انتظامي استان تهران در سال 85 سريالي آموزشي - پليسي با مضامين همين برنامه با همكاري صدا و سيما در شهرستان كرج ساخته خواهد شد.

کد خبر 296177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha