به گزارش خبرنگار كتاب مهر ، اين كتاب تحليل جامع داستان حضرت يوسف ( ع ) از ابعاد اجتماعي ، اخلاقي و روانشناسي را در بر مي گيرد .
نويسنده در بخشهاي مختلف كتاب به بررسي روانشناسي قصه و نقش قصه خواني در تربيت كودكان وبا محور قرار دادن مباحث عمده داستان زندگي حضرت يوسف ( ع ) به تحليل عوامل رواني و اجتماعي بروز حسادت ، دروغ ، فحشا ، جهل وغرور در افراد مختلف مي پردازد .
پيش از اين كتابهايي از سيد مجتبي حورايي در زمينه روانشناسي به چاپ رسيده كه از ميان آنها مي توان به " اعتماد به نفس " ، " صميميت و نفوذ " ، " همه چيز با خدا ممكن است " و " مطالعه موفق با تمركز " كه هر يك به چاپ هاي نوزدهم و بيستم رسيده و مورد استقبال قرار گرفته اند اشاره كرد .
چاپ سوم " يوسف ، قهرمان خوبي ها " در 224 صفحه با بهاي 18000 ريال ماه آينده در اختيار علاقه مندان قرار مي گيرد .
نظر شما