پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۳۰

در کهگیلویه و بویراحمد؛

میزان واکسیناسیون دام‌های سبک علیه «بروسلوز» ۳ برابر شد

میزان واکسیناسیون دام‌های سبک علیه «بروسلوز» ۳ برابر شد

یاسوج - مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افزایش سه برابری میزان واکسیناسیون دامهای سبک بر علیه بروسلوز در این استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان، عبدالله بهمنش گفت: در سال جاری برای مقابله با این بیماری مشترک با انسان، میزان واکسیناسیون دام ها از ۳۵۰ هزار راس به یک میلیون راس افزایش یافته است.

وی افزود: با هماهنگی های بعمل آمده با استانداری جهت پوشش بعد مالی عملیات و حمایت‌های سازمان دامپزشکی کشور در تامین واکسن مورد نیاز این موفقیت در سالجاری حاصل گردید.

مدیرکل دامپزشکی استان در ادامه گفت: این حجم از فعالیت‌ها با همکاری بخش خصوصی دامپزشکی در قالب طرح خرید خدمت صورت گرفته و در ازای آن هیچگونه مبلغی از دامداران استان اخذ نگردیده است.

بیماری تب مالت یا بروسلوزبه عنوان یکی از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک انسان و دام به حساب می‌آید و مهم‌ترین راه انتقال آن به انسان، تماس با دام آلوده و مصرف تولیدات دامی آلوده و بدون نظارت است.

کد خبر 2962308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha