پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۴۲

افزایش مبادلات تجاری پاکستان و بلاروس تا سقف ۶۰ میلیون دلار

افزایش مبادلات تجاری پاکستان و بلاروس تا سقف ۶۰ میلیون دلار

نخست وزیر پاکستان و همتای بلاروس وی « آندره کوبیا کوف» در اسلام آباد دیدار و در باره موضوعاتی چون تجارت، دفاع و فرهنگ گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «سما تی وی»، «نواز شریف» نخست وزیر پاکستان و همتای بلاروسی او در کاخ نخست وزیری در اسلام آباد با هم دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار «آندره کوبیا کوف» افزایش همکاریهای دو جانبه را در بخشهای اقتصادی و تجاری از طریق نقشه راه جامع مناسب دانست.

هر دو کشور در مورد همکاری در زمینه های آموزشی، بهداشت، علوم و تکنولوژی به تفاهم رسیدند. در این دیدار نواز شریف به سفر ماه اوت خود به بلاروس اشاره کرد و آنرا بسیار مهم توصیف کرد. او در ادامه افزود: سفر هیئت های بلندپایه دو جانبه می تواند به تعمیق و گسترش روابط دو کشور کمک کند و با همکاریهای دو جانبه می توانیم سطح تبادلات تجاری- اقتصادی دو کشور را تا سقف ۶۰ میلیون دلار افزایش دهیم.

نواز شریف در ادامه تصریح کرد: کمیسیون مشترک اقتصادی بین پاکستان و بلاروس نتایج رضایت بخشی داشته و برگزاری دومین اجلاس شورای کسب و کار دو کشور در زمینه تجارت و سرمایه گذاری امیدوار کننده خواهد بود. نواز شریف بر افزایش همکاریهای اقتصادی در بخشهای نساجی، کشاورزی، اداوات کشاورزی، ماشین آلات سنگین، داروسازی، محصولات لبنی تاکید کرد و روابط پارلمانی را در جهت توسعه روابط دوجانبه خواستار شد.

نواز شریف از تشکیل کار گروه پارلمانی پاکستان و بلاروس استقبال کرد و گفت: رئیس کمیته روابط تجاری پارلمان ملی پاکستان هر چه زودتر با هیئتی به بلاروس سفر خواهد کرد.

هر دو کشور همکاری در بخشهای مبارزه با مواد مخدر و تروریسم را مورد بررسی قرار دادند و بر گسترش روابط آموزشی، فرهنگی تاکید کردند. در این دیدار سندهای همکاری دوجانبه به امضای طرفین رسید.

کد خبر 2962490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha