پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۴۹

مدیرکل امورعشایر آذربایجان غربی:

امسال ایل راه های آذربایجان غربی مرمت می شود

امسال ایل راه های آذربایجان غربی مرمت می شود

ارومیه – مدیرکل عشایر آذربایجان غربی گفت امسال ایل راه های آذربایجان غربی مرمت و ساماندهی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام زینال زاده ظهر سه شنبه در جلسه شورای عشایر استان با بیان اینکه امسال به منظور مرمت و نگهداری ایل راه‌های آذربایجان غربی سه میلیارد ریال هزینه شده‌است اظهارداشت: در نظر داریم طی سال‌های آینده نیز این روند را ادامه دهیم.

وی با بیان اینکه ۳۳۰ آبادی در آذربایجان غربی وجود دارد که برای ارائه خدمات به تمام این آبادی‌‌ها در دست اقدام است افزود: ۲۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری ایجاد شده‌است که هر ساله مورد مرمت و بازسازی قرار می‌گیرند.

زینال‌زاده با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستای تامین آب شرب عشایر اعلام کرد: امسال ۵۴ دهنه چشمه بازسازی و مرمت شد و به همین تعداد آبشخور احداث شده‌است که برای احداث آبشخورها هفت کیلومتر خط انتقال آب اجرا شده‌است.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی یاد آور شد: در آذربایجان غربی قریب به ۱۶ هزار خانوار عشایری با بیش از ۱۰۴ هزار نفر جمعیت در قالب ۱۲ ایل و ۲۱ طایفه مستقل زندگی می کنند.

 وی با بیان اینکه استان آذربایجان‌غربی از نظر تعداد عشایر چهارمین استان کشور است عنوان کرد:عشایر استان با دارا بودن بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار راس دام به کار دامداری و تولید فراورده‌های دامی می‌پردازند.

زینال ازده در ادامه با اشاره به اینکه عشایر استان سالانه یک چهارم فرآورده‌های دامی استان را تولید می‌کنند ادامه داد: عشایر کوچنده به مدت سه ماه دیگر در مناطق قشلاقی خود مستقر می‌شوند.

وی با تاکید بر توجه به بخش عشایری استان گفت: برای جلوگیری از تخریب خاک و تبدیل زندگی عشایر از حالت سنتی به نیمه صنعتی، باید زمینه آسایش مردم را با اجرای طرح ساماندهی و اسکان عشایر فراهم کرد که این امر نیازمند اختصاص بودجه کافی است تا شرایط مناسبی برای زندگی این قشر ایجاد شود.

کد خبر 2962805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha