پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۵۵

شهردار اصفهان:

شهرداری به دنبال اجرای قراردادهای خواهرخواندگی اصفهان است

شهرداری به دنبال اجرای قراردادهای خواهرخواندگی اصفهان است

اصفهان - شهردار اصفهان گفت: مدیریت جدید شهر اصفهان به دنبال عملی كردن قراردادهای خواهرخواندگی است که پیش از این اجرا نمی‌شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمالی‌نژاد صبح چهارشنبه در دیدار با قائم مقام وزیر محیط زیست و ساختمان آلمان و هیئتی از این کشور كه به اصفهان سفر كرده است، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت گسترده اصفهان در مسائل شهری، می‌توان پروژه‌های خوبی در زمینه هتل‌سازی و انرژی‌های نو با همکاری کشور آلمان انجام داد.

وی به خواهرخوانده بودن اصفهان با فرایبورگ آلمان اشاره كرد و ادامه داد: در تفاهم‌نامه‌هایی كه در گذشته امضا شده بود، بندهای مختلفی وجود داشت كه به هر دلیلی اجرا نمی‌شد، از همین رو مدیریت جدید شهر اصفهان به دنبال عملی كردن بندهای قبلی بوده و باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی كرد كه ضمن امضای تفاهم‌نامه‌های جدید، تضمین‌هایی نیز برای اجرا شدن آنها در نظر گرفت.

اصفهان دارای مكتب خاصی در معماری است

شهردار اصفهان در ادامه با اشاره به مكتب معماری اصفهان بیان داشت: اصفهان مكتب خاصی در معماری دارد و با توجه به تجربه شرکت‌های آلمانی در اصفهان، امیدواریم بتوانیم در زمینه هتل‌سازی با هم همكاری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری اصفهان در حال حاضر آماده همكاری با آلمان در راستای توسعه فعالیت‌های مختلف است، افزود: همچنین می‌توانیم در راستای تبادل مسائلی علمی و فناوری فعالیت‌هایی داشته باشیم، چرا كه اصفهان ظرفیت خوبی در مسائل علمی در منطقه دارد.

جمالی‌نژاد تأكید کرد: اصفهان به دنبال پیوستن به جرگه شهرهای خلاق بوده و با توجه به ظرفیت گسترده‌ای كه در زمینه صنایع دستی وجود دارد و همچنین تعداد گسترده این صنایع دستی، اصفهان جایگاه مناسبی در بین كشورهای منطقه دارد.

وی گفت: اصفهان از لحاظ دیپلماسی شهری جایگاه گسترده‌ای دارد و با توجه به این موضوع، ۱۳ خواهرخوانده داشته و همچنین در بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی نیز عضویت دارد.
شهر جهانی اصفهان دارای سه عنوان بین‌المللی است

شهردار اصفهان در بخش دیگری از سخنانش به معرفی اصفهان پرداخت و گفت: اصفهان یکی از استان‌های پهناور ایران و از جمله استان‌های مهم و صنعتی کشور به‌ حساب می‌آید.

وی به نقش گسترده اصفهان در مسائل بازرگانی و اقتصادی اشاره کرد و ادامه داد: اصفهان قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مناسبی در زمینه‌های مختلف به‌ خصوص گردشگری دارد و این شهر یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران با ۲ هزار جاذبه گردشگری است.

جمالی‌نژاد با اشاره به اینکه اصفهان در طول تاریخ چهار بار پایتخت ایران بوده است، بیان داشت: قابلیت‌های اصفهان در طول تاریخ زبانزد بوده و به‌ تازگی نیز این شهر به‌عنوان پایتخت صنایع‌دستی انتخاب‌ شده و با ۱۹۰ اثر صنایع دستی به عنوان یكی از قطب‌های این صنایع شناخته شده است.

شهردار اصفهان با بیان اینكه اصفهان دارای سه عنوان جهانی است، گفت: در سال ۲۰۰۶ اصفهان پایتخت فرهنگی جهان اسلام بوده همچنین به تازگی اصفهان به جرگه شهرهای صنایع دستی پیوسته و در سال آینده نیز مقرر شده اصفهان به عنوان پایتخت گردشگری کشور معرفی شود.

کد خبر 2964279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha