پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۴۹

مدیرکل گمرک گلستان:

ظرفیت صادرات ریلی گلستان به خوبی معرفی نشده است

ظرفیت صادرات ریلی گلستان به خوبی معرفی نشده است

گرگان- مدیرکل گمرک استان گلستان گفت: ظرفیت صادرات ریلی گلستان بسیار بالا است ولی به خوبی معرفی نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر شامانی، ظهر چهارشنبه، در نشستی با حضور مسئولان استانی در دفتر استاندار گلستان، از سختگیری ها در حوزه گمرک ترکمنستان انتقاد کرد و گفت: حل این مشکل باید در سطح ملی پیگیری شود.

وی افزود: ترکمنستان روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است و مجوزهای پنج روزه صادر می شود، در این شرایط خودروهای ایرانی از چهارشنبه به بعد تردد ندارند زیرا باید در این کشور بمانند و توقف آن ها روزی ۴۰۰ دلار خسارت دارد.

وی خواستار افزایش تعداد روزهای مجوز برای خودروهای ایرانی شد و گفت: تعطیلی ترکمنستان باعث شده خودروها زمان زیادی برای حضور در این کشور نداشته باشند.

شامانی با تاکید بر این که ترکمنستان بر خلاف گذشته که فقط وارد کننده بود امروز به دنبال تعاملات پایاپای است، بیان کرد: یکی از کالاهایی که صادرات آن کاهش چشمگیری داشته سیمان است.

وی توجه به ظرفیت حمل و نقل ریلی گلستان را بسیار ضروری دانست و افزود: باید روی چیزی سرمایه گذاری کرد که سایر گمرک ها نداشته باشند لذا راه آهن ما می توان فرصت خوبی باشد ولی متاسفانه هنوز مزیتی ایجاد نکرده است.

مدیرکل گمرک گلستان ظرفیت حمل و نقل هوایی استان را هم فرصت خوبی برای توسعه دانست و گفت: شرکت های خصوصی مانند آسمان آمادگی خود برای پروازهای چارتر را اعلام کرده اند.

وی با تاکید بر این که اگر ظرفیت های خود را توسعه دهیم جزو ۱۰ استان برتر خواهیم شد، افزود: نیاز است در خصوص معرفی ظرفیت های ریلی همایش و نشست های بیشتری گذاشته شوذ.

کد خبر 2964638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha