سید شهاب الدین چاوشی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح فضای رسانه ای حاکم در غرب استان تهران اظهار داشت: جریان و فعالیت رسانه ای و خبری در این منطقه از استان تهران بسیار خوب و پر تحرک است و از نظر ما فعالیت های رسانه ای در غرب استان تهران در مقایسه با شرق استان از وضعیت مطلوب تری برخوردار است.
وی افزود: درعین حال نمی توان از فعالیت تعدادی از رسانه های ناشناخته در غرب این استان که با مطالب و تیترهای غلط، خوراک تبلیغاتی برای ضد انقلاب فراهم می کند به سادگی گذشت.
چاووشی گفت:ضرورت ورود فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ارشاد چنین رسانه هایی احساس می شود و در صورت رفع شدن این مشکل، نگرانی خاصی از فعالیت های رسانه ای در غرب استان تهران وجود ندارد.
وی در خصوص علت عدم برخوردار استانداری با چنین رسانه هایی یادآور شد: ما آزاد اندیش هستیم و از نظر ما خدشه به آزادی های مردم شایسته نیست.
نظر شما