پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آبان ۱۳۹۴، ۹:۱۹

دو تصادف در مازندران چهار کشته بر جای گذاشت

دو تصادف در مازندران چهار کشته بر جای گذاشت

ساری - وقوع دو فقره تصادف در آمل و ساری چهار کشته و شش مصدوم برجا گذاشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، براثر تصادف بین خودرو پژو و کامیون که پنجشنبه‌شب در منطقه نارنجستان جاده هراز رخ داد یک نفر فوت و پنج نفر مصدوم شدند.

زکریا اشکپور سخنگوی مرکز فوریت‌های پزشکی مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر افزود: براثر وقوع تصادف بین کامیون و خودرو پژو در منطقه نارنجستان جاده هراز بلافاصله همکارآن پایگاه اورژانس سقرچی و آمل سه به منطقه اعزام شدند.

وی بیان داشت: متأسفانه در اثر این تصادف یک زن ۴۳ ساله در دم فوت کرد و پنج مصدوم دیگر که در بین آن‌ها دو مرد و سه زن بودند بعد انجام اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شدند.

وی عنوان کرد: همچنین یک فقره تصادف دیگر در جاده ساری - جویبار بین سه خودرو پراید، پژو و رانا سه کشته و یک مصدوم داشت و سه دستگاه آمبولانس از پایگاه اورژانس جویبار، وفاییان و آل یاسین به محل حادثه که روبروی کشتارگاه مازندران در جاده ساری جویبار بود اعزام شدند.

به گفته اشکپور، در این حادثه دو مرد و یک زن در دم فوت نمودند و اقدامات اولیه احیا برای این حادثه دیدگان متأسفانه تأثیری نداشت.

سخنگوی مرکز فوریت‌های پزشکی مازندران ادامه داد: تنها مصدوم حادثه که مردی ۳۰ ساله بود و دچار آسیب‌های متعدد در اندام‌ها شده بود بعد از انجام اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان امام خمینی منتقل شد.

کد خبر 2965583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha