پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۵۴

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خبر داد:

برگزاری نشست‌های تخصصی روش‌های تشویق به مطالعه برای کودکان

برگزاری نشست‌های تخصصی روش‌های تشویق به مطالعه برای کودکان

اصفهان – مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: به مناسبت هفته کتاب نشست‌هایی با عنوان «روش‌های تشویق به مطالعه کودکان و نوجوانان» برای مربیان برگزار می‌شود.

حامد عسگری‌‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان در تمامی ۶۰ مرکز استان برنامه‌های مختلفی به منظور بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی تدارک دیده است.

وی افزود: مربیان کانون پرورش فکری در این هفته با عنوان دوستان و ‌مروجان کتاب به مدارس سطح شهر مراجعه می‌کنند و در راستای تشویق کودکان و نوجوانان با فعالیت‌های جذاب به معرفی کتاب در کلاس‌های درسی می‌پردازند و همچنین برخی اعضای فعال کتابخوانی کانون نیز در مراسم صبحگاه مدارس تقدیر می‌شوند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ابراز داشت: به مناسبت روز کتابخوانی آیین و جشنی متمرکز در مجتمع فرهنگی هنری پل فلزی برگزار می‌شود که به جز اعضای کتابخانه هر مرکز، اعضای کتابخوان برتر استان تجلیل می‌شوند.

وی با بیان اینکه در این هفته نشست‌های تخصصی برای مربیان کانون با عنوان «روش‌های تشویق به مطالعه کودکان و نوجوانان» برگزار می‌شود، اظهار داشت: زهره پریدخت نویسنده کودک و سردبیر نشریه کوشش، برای مربیان دوره بازنویسی و بازآفرینی تشکیل و برای اعضای نوجوان نیز به نقد کتاب می‌پردازد.

عسگری‌فر با بیان اینکه همچنین سعید هاشمی یکی از شاعران کودک برای برگزاری نشست در شهر گز حضور پیدا می‌کند، گفت: با توجه به رسالت کانون مراکز ۶۰ گانه استان فعالیت‌های مختلفی در طول سال حول محور کتاب دارند.

اجرای برنامه در مناطق محروم شهرستان

وی در پاسخ به این سوال که آیا کانون برنامه‌ای برای مناطق محروم استان نیز در نظر گرفته است، ابراز داشت: ما پیشنهادی برای حضور واحدهای سیار شهری داشتیم و بر این اساس از گروه تئاتر سیار دعوت کردیم تا در مناطق محروم شهرستان برای خانواده‌ها و کودکان برنامه داشته باشند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با توجه به چاپ کتاب مناسب گروه‌های سنی مختلف توسط  کانون ابراز داشت: نشر کتاب در مرکز انجام می‌شود و انتشارات کانون به شکل کاملاً تخصصی در کمیته‌های هفت‌گانه کار بررسی کتاب‌هایی با موضوع‌های مختلف را انجام و مراحل چاپ کتاب طی می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین اگر نویسنده یا تصویرگری به ما مراجعه کند برای ارزیابی‌های اولیه و نظر کارشناسی به تهران معرفی می‌شوند.

کد خبر 2968298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha