به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس،سردار محمدرضا مقیمی در حاشیه بازدید از پایانه مرزی مهران افزود: مشکل پارک خودرو با طراحی و راه اندازی پارکینگ در شهر مهران تا حدود زیادی حل شده است و امیدواریم کمترین مشکل را در این زمینه داشته باشیم.
وی افزود: برنامه ریزی های لازم برای حضور کارآگاهان مجرب پلیس آگاهی در پایانه مرزی مهران انجام شده است و چند تیم تقویتی از ناجا همراه تیم هایی از پلیس آگاهی استان در پایانه مرزی مهران مستقر خواهند شد.
وی ادامه داد: مصمم هستیم با توسعه امنیت در شهر مهران و استقرار سامانه های کنترلی از وقوع جرایم در ایام اربعین پیشگیری کنیم.
رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: ترتیبی اتخاذ شده است که ورودی و خروجی های استان ایلام توسط اکیپ های پلیس آگاهی استان های همجوار کنترل تا از سرقت های احتمالی خودرو پیشگیری شود.
نظر شما